salihizm Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 14 6 Mayıs 2023 #1 Prize ne taksam PC açıksa monitör kapanıyor ve bilgisayarı güç tuşundan aç kapa yapmak zorunda kalıyorum açtığımdaysa ekran kartı sürücüsü çökmüş oluyor tekrar kuruyorum. Sebebi ekran kartı m PSU mu yoksa evin elektriğiyle mi alakalıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
Prize ne taksam PC açıksa monitör kapanıyor ve bilgisayarı güç tuşundan aç kapa yapmak zorunda kalıyorum açtığımdaysa ekran kartı sürücüsü çökmüş oluyor tekrar kuruyorum. Sebebi ekran kartı m PSU mu yoksa evin elektriğiyle mi alakalıdır?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 6 Mayıs 2023 #2 PC evin dengesiz elektrik hattından ve kusurlu prizden etkilenir ama sürücü çökmesi başka bir olay.
salihizm Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 14 7 Mayıs 2023 #3 Absrm dedi: PC evin dengesiz elektrik hattından ve kusurlu prizden etkilenir ama sürücü çökmesi başka bir olay. Genişletmek için tıkla... yakinda tasinacagim da bu is basima is cikarir mi bu sure boyunca
Absrm dedi: PC evin dengesiz elektrik hattından ve kusurlu prizden etkilenir ama sürücü çökmesi başka bir olay. Genişletmek için tıkla... yakinda tasinacagim da bu is basima is cikarir mi bu sure boyunca