Prize kahve döküldü

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Masamın yanındaki prize kahve döküldü ve sigorta attı. Prizi iyice kuruttum. Kurumasını bekliyorum. Sigortayı da açtım. Başka yapmam gereken bir şey var mı? Tedbir açısından yeni priz almalı mıyım? O prizi kullanmaya devam etmemde sorun olur mu?
Edit 1: Sonradan aklıma geldi de ekleyeyim dedim. Bilgisayar açıkken prize döküldü kahve. Dökülünce doğrudan şalter attı.
Edit 2: Galiba bilgisayarlık bir sorun yok.

Son düzenleme:

Bence hiç uğraşma yeni priz al. Elektrikli bir şeye su gibi şeyler dökülürse mükemmel kuruması lazım.

@FeritS0, bir anda oldu. Nasıl olduğunu da anlayamadım. Kolum çarptı kahveye. Bir anda döküldü. Prizin içine de gitti. Tedbir amacıyla farklı priz taktım.

Bence hiç uğraşma yeni priz al. Elektrikli bir şeye su gibi şeyler dökülürse mükemmel kuruması lazım.
Hocam yeni priz alsak ne olacak ki sonuçta prizin içine sirayet edip kablolara devrelere zarar vermiyor mu?

Uzatma veya üçlü priz değilse tabii.

Hocam yeni priz alsak ne olacak ki sonuçta prizin içine sirayet edip kablolara devrelere zarar vermiyor mu?

Uzatma veya üçlü priz değilse tabii.

Ben uzatma prizinden bahsediyor diye düşünerek yorum yaptım. Yani duvar prizine kahve dökmek biraz yetenek gerektirir fırlatman lazım ki sıçrasın içine.

Bahsettiğim uzatma prizi, düz priz değil. Belirtmeyi unutmuşum.

Oksitlenme falan yapabilir. Yenir bir uzatma prizi alın.

En temizi, herhalde o prizi kullanmamak gibi duruyor. Yeni priz bakayım en iyisi. Sabah sabah durduk yere başımıza iş çıktı yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…