Prize kahve döküldü

@Akgönüllükaraadam, yeni priz almam gerektiği söylenince doğrudan yeni konu açtım. Şimdilik prizlere bakınıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için ve diğer tüm yorumlar için.

Masamın yanındaki prize kahve döküldü ve sigorta attı. Prizi iyice kuruttum. Kurumasını bekliyorum. Sigortayı da açtım. Başka yapmam gereken bir şey var mı? Tedbir açısından yeni priz almalı mıyım? O prizi kullanmaya devam etmemde sorun olur mu?
Edit 1: Sonradan aklıma geldi de ekleyeyim dedim. Bilgisayar açıkken prize döküldü kahve. Dökülünce doğrudan şalter attı.
Edit 2: Galiba bilgisayarlık bir sorun yok.
Geçmiş olsun. O priz kullanılmaz. İçini açıp bakabilirsiniz de uğraşmaya değer mi bilmiyorum. PSU iyiyse bilgisayara bir şey olmamıştır. Endişeye gerek yok.

@Bayram Reis, teşekkür ederim. 300-500 TL kaar edebilmek için tüm sigortayı yakmaya ya da bilgisayara zarar vermeye gerek yok. Şu anlık farklı priz kullanıyorum. Yeni priz bakınıyorum. PSU kaliteli. Şu an o bilgisayardan yazı yazıyorum. Sorun yok gibi gözüküyor. Allah'tan C4'e emanet etmedim bilgisayarı.

Allah'tan C4'e emanet etmedim bilgisayarı.
Bence tam tersine, uzatma kaliteliymiş. Çok daha ciddi sorunlar çıkmadan sigorta atmış. Elektrikten çok anlamam belki sigortanın kalitesindendir. Ama çok daha ciddi sorun çıkabilirdi. Allah korumuş :)

@Bayram Reis, Allah'ım beterlerinden korusun gerçekten. Demek ki yaşanacağı varmış... Uzatma da kaliteliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı