Prize kahve döküldü

Öyle, beterin beteri var. Bir anda sigorta atınca sigorta yandı sandım. Sigortalık sorunumuz vardı, sigortayı yeni değiştirmiştim. En azından sigortada bir şey yok. Gördüğüm kadarıyla bilgisayarda da sorun yok.

Endişe edecek durum yok hocam o kadar kolay zarar görecek bileşenler değil onlar.

@Mantar09, doğrudur da sigorta durduk yere yanmıştı. Sanırım eskidiğinden olmalı. Mecburen değiştirmiştik.

PSU kaliteliyse bilgisayarda sorun olma olasılığı çok düşük.

Kaliteli, C4'lere emanet etmedim bilgisayarı şükür. Şu an o bilgisayardan yazıyorum.

Elimden gelir dersen otur üçlüyü temizle yapamam dersen kablosunu çıkar yeni başlık alıp kullanırsın.

Hocam senin daha önceden de başına böyle bişey gelmemiş miydi. :-D Bence yeniden bi tane Schneider apc priz al

@Akgönüllükaraadam, benim hatırlamadığımı siz hatırlıyorsunuz. O da iyiymiş. Şu anlık prizlere bakınıyorum.

Yok hocam 2 konu açmıssınız bende onu daha eski bi konu sandım 2 sinide okumuşum "Mantar09" nick'li kullanıcının da belirttiği üzere Schneider gayet güzel ve güvenildik bi marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…