akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 2 Ağustos 2022 #1 Selam. Prize ses sisteminin kablosunu takınca veya çıkarınca PC uyku modundan çıkıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.526 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 2 Ağustos 2022 #2 Birazcık Alakasız olacak ama bizde de böyle durum var, hatta farklı PC koyduk onda da öyle oldu sanırım fiş hattında bir şey var. Artı 0 Eksi
Birazcık Alakasız olacak ama bizde de böyle durum var, hatta farklı PC koyduk onda da öyle oldu sanırım fiş hattında bir şey var.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.003 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #3 O bana da oluyor. Ütünün fişini çekince vs bilgisayar uyku modundan çıkıyor. F4T1H dedi: Birazcık alakasız olacak ama bizde de böyle durum var, hatta farklı PC koyduk onda da öyle oldu sanırım fiş hattında bir şey var. Genişletmek için tıkla... UPS kullanıyorum pek alakası yok gibi geldi bana. Ha bir de güç kaynağı devreye girince monitör gidiyor 3-5 saniye. Gerçekten garip bir durum. Artı 0 Eksi
O bana da oluyor. Ütünün fişini çekince vs bilgisayar uyku modundan çıkıyor. F4T1H dedi: Birazcık alakasız olacak ama bizde de böyle durum var, hatta farklı PC koyduk onda da öyle oldu sanırım fiş hattında bir şey var. Genişletmek için tıkla... UPS kullanıyorum pek alakası yok gibi geldi bana. Ha bir de güç kaynağı devreye girince monitör gidiyor 3-5 saniye. Gerçekten garip bir durum.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.526 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 2 Ağustos 2022 #4 berat3636 dedi: O bana da oluyor. Ütünün fişini çekince vs bilgisayar uyku modundan çıkıyor. UPS kullanıyorum pek alakası yok gibi geldi bana. Ha bir de güç kaynağı devreye girince monitör gidiyor 3-5 saniye. Gerçekten garip bir durum. Genişletmek için tıkla... Sanırım elektrik dalgalanması oluşuyor, ondan dolayı. Artı 0 Eksi
berat3636 dedi: O bana da oluyor. Ütünün fişini çekince vs bilgisayar uyku modundan çıkıyor. UPS kullanıyorum pek alakası yok gibi geldi bana. Ha bir de güç kaynağı devreye girince monitör gidiyor 3-5 saniye. Gerçekten garip bir durum. Genişletmek için tıkla... Sanırım elektrik dalgalanması oluşuyor, ondan dolayı.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.003 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2022 #5 F4T1H dedi: Sanırım elektrik dalgalanması oluşuyor, ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bende ki UPS tüm dalgalanmaları koruyor. Dalgalanmadan olma ihtimali çok düşük. Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Sanırım elektrik dalgalanması oluşuyor, ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bende ki UPS tüm dalgalanmaları koruyor. Dalgalanmadan olma ihtimali çok düşük.