Herkese Merhaba benim yaklaşık 3-4 senedir kullandığım PRO 2000 G Serisi 535 Model bir bilgisayarım var ancak son zamanlarda çeşitli oyunlarda sıkıntılar yaşıyorum. Bu problemi çözebilmek için sistemimi güncellemek istiyorum azami bir bütçe ile. Sizce performans açısından SSD kullanmalı mıyım? Bilgisayarın özellikleri aşağıdadır.(Dipnot: Genel olarak fps sıkıntısı yaşıyorum ekran kartından dolayı bu konuya yönelik yardımcı olursanız sevinirim)
4 tane Titan XP olabilir. Hatta işlemciyi i7 7700K yapın. Anakart olarak Z270 serisi bir anakart olabilir. RAM'i 32GB yaparsanız tam olur. PSU'yu 1000W +80 alın.
4 tane Titan XP olabilir. Hatta işlemciyi i7 7700K yapın. Anakart olarak Z270 serisi bir anakart olabilir. RAM'i 32GB yaparsanız tam olur. PSU'yu 1000W +80 alın.
Dostum sana tek 1 adet tavsiyem var; TV'den ve CASPER'dan alışverişte uzak dur. Senin bilgisayarın miadı dolalı baya zaman olmuş. Yeni almış bile olsanız bilgisayarınızın çok eski parçaları var. Adam etmek için hemen hemen tüm parçaları değiştirmek lazım.
NOT: PRO2000 modelli bilgisayarları TV satış kanallarında görmüştüm.