Merhaba, Gemini AI Pro almak istiyorum. Ortadakini bedava diye alsam para çekme şansı var mı veya nasıl iptal edeceğim bunu?
Tabi bu durum üniversite öğrencisiyseniz geçerli.Hayır yok. E devletten öğrenci belgesini yüklüyorsunuz ve 1 yıl 2 tb depolama alanıyla birlikte kulkanmaya başlıyorsunuz. Ben haptım ve kullanıyorum çok iyi
Get More Storage, More AI capabilities, and More Features - Google OneMerhaba, Gemini AI Pro almak istiyorum. Ortadakini bedava diye alsam para çekme şansı var mı veya nasıl iptal edeceğim bunu?
Nasıl yaptın tam olarak.Hayır yok. E devletten öğrenci belgesini yüklüyorsunuz ve 1 yıl 2 tb depolama alanıyla birlikte kullanmaya başlıyorsunuz. Ben yaptım ve kullanıyorum çok iyi
Hocam gemini uygulamasına giriyorsun. Oradan yükseltme bölümüne gireceksin Gemini Pro için öğrenci planı var ıraya e devlet'ten öğrenci belgemi indirip yükledim anında tanıyor sistemleri zaten karekod var belgede. Direk başlıyorsun ücretsiz aboneliğe 1 yıl geçerli 2 tb depolama alanı veriyor. Şuan bende olduğu için aşamalarını ayrıntılı anlatamıyorum unuttum çünkü ama youtube da vardır mutlaka oradan da bakarak yapabilirsiniz.Nasıl yaptın tam olarak.
Hocam Gemini uygulamasına giriyorsun. Oradan yükseltme bölümüne gireceksin Gemini Pro için öğrenci planı var ıraya e-Devlet'ten öğrenci belgemi indirip yükledim anında tanıyor sistemleri zaten karekod var belgede. Direk başlıyorsun ücretsiz aboneliğe 1 yıl geçerli 2 TB depolama alanı veriyor. Şu an bende olduğu için aşamalarını ayrıntılı anlatamıyorum unuttum çünkü ama YouTube'da vardır mutlaka oradan da bakarak yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.