Pro Free host sitesi güvenilir midir?

414605

Hectopat
Makaleler
1
Bedava domain veren "profreehost.com" sitesi güvenilir midir, bedava domain almak sorun çıkarır mı, site açmak için yasal bir izin vb gerekir mi?

Bedava domain veren "profreehost.com" sitesi güvenilir midir, bedava domain almak sorun çıkarır mı, site açmak için yasal bir izin vb gerekir mi?
Benimde merak ettiğim bir konu. Site açmak istiyorum acaba ücretsiz alan adı alabilir miyim?

Ben aldım bir sorun yaşamadım, 1 yıl önce bıraktım parayla daha kaliteli hostların olduğunu öğrenince, eğer paranız yoksa öneririm.

Subdomain olarak veya dandik (.tk vb.), promosyon (.xyz, .design) alan adları dağıtan siteler var.
Şöyle temiz bir site açsam. Her şey elinizin altında ve istediğiniz oyunu virüssüz indirebileceğiniz anında destek ile =)

Technopat üzerinde sevilmiyor ama ihtiyacı olan çoktur.

Cevaplarınız için teşekkürler
Şöyle temiz bir site açsam. Her şey elinizin altında ve istediğiniz oyunu virüssüz indirebileceğiniz anında destek ile =)

Technopat üzerinde sevilmiyor ama ihtiyacı olan çoktur.

Korsan yazılıma bulaşma derim başına dert alabilirsin telif hakları gibi sorunlar çıkma ihtimali var.

Ben birşey sormak istiyorum bu sitede ben hesap açtim ama arkadaşlarim epostam PC ip çalimanilir dedi yanıt verirseniz memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…