4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Ocak 2021 #1 Bedava domain veren "profreehost.com" sitesi güvenilir midir, bedava domain almak sorun çıkarır mı, site açmak için yasal bir izin vb gerekir mi?
Bedava domain veren "profreehost.com" sitesi güvenilir midir, bedava domain almak sorun çıkarır mı, site açmak için yasal bir izin vb gerekir mi?
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2021 #2 Site açmak için yasal izin vb. gerekmiyor ama böyle kıyı siteler yerine GitHub Pages gibi kaliteli siteleri tercih ediniz.
Site açmak için yasal izin vb. gerekmiyor ama böyle kıyı siteler yerine GitHub Pages gibi kaliteli siteleri tercih ediniz.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 12 Ocak 2021 #3 414605 dedi: Bedava domain veren "profreehost.com" sitesi güvenilir midir, bedava domain almak sorun çıkarır mı, site açmak için yasal bir izin vb gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Benimde merak ettiğim bir konu. Site açmak istiyorum acaba ücretsiz alan adı alabilir miyim?
414605 dedi: Bedava domain veren "profreehost.com" sitesi güvenilir midir, bedava domain almak sorun çıkarır mı, site açmak için yasal bir izin vb gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Benimde merak ettiğim bir konu. Site açmak istiyorum acaba ücretsiz alan adı alabilir miyim?
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 Ben aldım bir sorun yaşamadım, 1 yıl önce bıraktım parayla daha kaliteli hostların olduğunu öğrenince, eğer paranız yoksa öneririm.
Ben aldım bir sorun yaşamadım, 1 yıl önce bıraktım parayla daha kaliteli hostların olduğunu öğrenince, eğer paranız yoksa öneririm.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2021 #5 Silinen üye dedi: Benimde merak ettiğim bir konu. Site açmak istiyorum acaba ücretsiz alan adı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Subdomain olarak veya dandik (.tk vb.), promosyon (.xyz, .design) alan adları dağıtan siteler var.
Silinen üye dedi: Benimde merak ettiğim bir konu. Site açmak istiyorum acaba ücretsiz alan adı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Subdomain olarak veya dandik (.tk vb.), promosyon (.xyz, .design) alan adları dağıtan siteler var.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 12 Ocak 2021 #6 EKAloji dedi: Subdomain olarak veya dandik (.tk vb.), promosyon (.xyz, .design) alan adları dağıtan siteler var. Genişletmek için tıkla... Şöyle temiz bir site açsam. Her şey elinizin altında ve istediğiniz oyunu virüssüz indirebileceğiniz anında destek ile =) Technopat üzerinde sevilmiyor ama ihtiyacı olan çoktur.
EKAloji dedi: Subdomain olarak veya dandik (.tk vb.), promosyon (.xyz, .design) alan adları dağıtan siteler var. Genişletmek için tıkla... Şöyle temiz bir site açsam. Her şey elinizin altında ve istediğiniz oyunu virüssüz indirebileceğiniz anında destek ile =) Technopat üzerinde sevilmiyor ama ihtiyacı olan çoktur.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 12 Ocak 2021 #7 Cevaplarınız için teşekkürler Silinen üye dedi: Şöyle temiz bir site açsam. Her şey elinizin altında ve istediğiniz oyunu virüssüz indirebileceğiniz anında destek ile =) Technopat üzerinde sevilmiyor ama ihtiyacı olan çoktur. Genişletmek için tıkla... Korsan yazılıma bulaşma derim başına dert alabilirsin telif hakları gibi sorunlar çıkma ihtimali var.
Cevaplarınız için teşekkürler Silinen üye dedi: Şöyle temiz bir site açsam. Her şey elinizin altında ve istediğiniz oyunu virüssüz indirebileceğiniz anında destek ile =) Technopat üzerinde sevilmiyor ama ihtiyacı olan çoktur. Genişletmek için tıkla... Korsan yazılıma bulaşma derim başına dert alabilirsin telif hakları gibi sorunlar çıkma ihtimali var.
madamgaba Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #8 Ben birşey sormak istiyorum bu sitede ben hesap açtim ama arkadaşlarim epostam PC ip çalimanilir dedi yanıt verirseniz memnun olurum
Ben birşey sormak istiyorum bu sitede ben hesap açtim ama arkadaşlarim epostam PC ip çalimanilir dedi yanıt verirseniz memnun olurum