Pro Max modelleri ne için alınmalıdır?

ahmut222222

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 LAPTOP GPU, intel core i7-11800H, 16GB RAM, 1 TB SSD
Selam, bu yaz 13 alacaktım sonra dedim en yenisini alayım bir daha kullanmam zaten diye 14 almaya karar verdim sonra da 120Hz var Pro alayım dedim, Pro alıyorsam Max'i de alayım tam olsun dedim. Şimdi gerçekten gerekli mi diye düşünüyorum, Pro Max alınabilir bir telefon mu/neden alınmalı? (15'i bekleme durumum da var)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin arasından Pro alınmalı şahsi fikrim. Pro Max'de olup da Pro'da olmayan bir şey de yok bildiğim kadarıyla. Gereksiz ağır sadece.

Pro'nun avantajı 3'üncü Telephoto kamera sayesinde daha net çekimler yapabiliyor olmanız ve ekranın 120Hz olması gibi güzel seçenekler sunuyor. Max'ın avantajı ise büyük ekran ve pil oluyor.

Max ile Pro arasında sadece biraz daha uzun bir batarya ömrü ve büyük bir ekran var, ben olsam Pro alırdım, gereksiz para harcamaya gerek yok, ayrıca eğer telefonu yurt içi alacaksanız iPhone 15'i beklemeyin, fiyatları büyük ihtimalle 50-60 bin TL veya üstünde olacak, iPhone 14 Pro alın hocam.

Pro Max tam manasıyla telefonun suyunu sıkmak isteyen, her şeyin en iyisini ve en güçlüsünü isteyen kesime hitap ediyor. Batarya ve ekran konusunda özellikle. Amacınız saatlerce bitmeden pilinizi kullanabilmek ve bunun yanında kocaman bir ekran ise evet Pro Max tam da size göre bir cihaz. Ben kibarlıktan yana olduğum için pil daha iyi olsa bile Pro Max almam şahsen. Düz Pro modeller daha kompakt oluyorlar. Burada olay sizin telefondan beklentiniz ve bu beklentiye göre hangi telefon size daha uygun, olay bu.

14 Pro Max var oldukça büyük ve gerçekten gerek yok 14 Pro alabilirsin iPhone 15 şarj girişi falan Android'lerdeki gibi olacakmjş tuş yerleri içine gömülecekmiş biraz garip olacak bence 14 Pro almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…