okidokimengo Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Oyunu çalıştırdığımda failed to load DLL from the list yazıp error code: 126. Yazıyor ne yaptıysam olmadı yardım edebilir misiniz?
Oyunu çalıştırdığımda failed to load DLL from the list yazıp error code: 126. Yazıyor ne yaptıysam olmadı yardım edebilir misiniz?
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 7 Temmuz 2024 #2 okidokimengo dedi: Oyunu çalıştırdığımda failed to load DLL from the list yazıp error code: 126. Yazıyor ne yaptıysam olmadı yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
okidokimengo dedi: Oyunu çalıştırdığımda failed to load DLL from the list yazıp error code: 126. Yazıyor ne yaptıysam olmadı yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
KS KS okidokimengo Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 ATTILA453 dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı içinden mi? Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı içinden mi?
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 7 Temmuz 2024 #4 okidokimengo dedi: Antivirüs programı içinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunun dosyalarını. Artı 0 Eksi
okidokimengo dedi: Antivirüs programı içinden mi? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunun dosyalarını.