K Krico Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Pro Soccer Online'da bazen farem basmıyor en kritik yerlerde benim yüzümden kaybediyoruz basmadığı için. Bunun bir sebebi var mı ve nasıl düzeltilir?
Pro Soccer Online'da bazen farem basmıyor en kritik yerlerde benim yüzümden kaybediyoruz basmadığı için. Bunun bir sebebi var mı ve nasıl düzeltilir?
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Krico dedi: Pro Soccer Online'da bazen farem basmıyor en kritik yerlerde benim yüzümden kaybediyoruz basmadığı için. Bunun bir sebebi var mı ve nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Farenin switchlerinde sorun mu var yoksa tek oyundamı böyle? Artı 0 Eksi
Krico dedi: Pro Soccer Online'da bazen farem basmıyor en kritik yerlerde benim yüzümden kaybediyoruz basmadığı için. Bunun bir sebebi var mı ve nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Farenin switchlerinde sorun mu var yoksa tek oyundamı böyle?
KS KS K Krico Femtopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Farede sıkıntı yok, sadece bu oyunda. Artı 0 Eksi
V VasilyMech Femtopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #4 Çözebildin mi kanka? İlk çıktığı zaman da öyleydi, dün indirdim yine aynı, arada tıklamıyor topa vuramıyorum. Artı 0 Eksi
Çözebildin mi kanka? İlk çıktığı zaman da öyleydi, dün indirdim yine aynı, arada tıklamıyor topa vuramıyorum.