zangetsl Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Pingim 50-60 civarı olsa dahi input lagtan oynanmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebileceğimi de bulamadım. Drib yapıyorum, oyun da geç geliyor.
Pingim 50-60 civarı olsa dahi input lagtan oynanmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebileceğimi de bulamadım. Drib yapıyorum, oyun da geç geliyor.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 28 Eylül 2024 #2 zangetsl dedi: Pingim 50-60 civarı olsa dahi input lagtan oynanmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebileceğimi de bulamadım. Drib yapıyorum, oyun da geç geliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda bir sıkıntı var güncellemeyle düzeltmişlerdi tekrar geldi bendede oluyor. Artı 0 Eksi
zangetsl dedi: Pingim 50-60 civarı olsa dahi input lagtan oynanmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebileceğimi de bulamadım. Drib yapıyorum, oyun da geç geliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda bir sıkıntı var güncellemeyle düzeltmişlerdi tekrar geldi bendede oluyor.
KS KS zangetsl Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 uchiha249 dedi: Oyunda bir sıkıntı var güncellemeyle düzeltmişlerdi tekrar geldi bende de oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayda yılda bir geliyor güncelleme onda da böyle sorun var oynama isteği bitiriyor. Artı 0 Eksi
uchiha249 dedi: Oyunda bir sıkıntı var güncellemeyle düzeltmişlerdi tekrar geldi bende de oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayda yılda bir geliyor güncelleme onda da böyle sorun var oynama isteği bitiriyor.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 28 Eylül 2024 #4 zangetsl dedi: Ayda yılda bir geliyor güncelleme onda da böyle sorun var oynama isteği bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Ping sorunlarına dua etmeliyiz, lobi isimleri, hileler, oyun içi küfür ve davranışların yanından geçemez bu sorun. Artı 0 Eksi
zangetsl dedi: Ayda yılda bir geliyor güncelleme onda da böyle sorun var oynama isteği bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Ping sorunlarına dua etmeliyiz, lobi isimleri, hileler, oyun içi küfür ve davranışların yanından geçemez bu sorun.