ReaYusuf Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Pso oynuyordum, kaleye geçtim zıplamıyor. Space'e yapıyorum olmuyor. Kuzenim geçti onda da olmuyor. Bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Pso oynuyordum, kaleye geçtim zıplamıyor. Space'e yapıyorum olmuyor. Kuzenim geçti onda da olmuyor. Bilen var mı acaba?
Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2023 #2 Kanka ctrl denermisin yada ayarlardan kontrolleri değiştirebilirsin Artı 0 Eksi
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 CTRL basılı tutup zıplıyor. Artı 0 Eksi
KS KS ReaYusuf Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #4 Neixtro dedi: CTRL basılı tutup zıplıyor. Genişletmek için tıkla... olmuyo ctrl Görkem3 dedi: Kanka ctrl denermisin yada ayarlardan kontrolleri değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla... ctrl olmuyor aga Artı 0 Eksi
Neixtro dedi: CTRL basılı tutup zıplıyor. Genişletmek için tıkla... olmuyo ctrl Görkem3 dedi: Kanka ctrl denermisin yada ayarlardan kontrolleri değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla... ctrl olmuyor aga