J jokerrrrrrr Yoctopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #1 Pro Soccer Online'da nasıl maça girilir? Oyunu yeni aldım bilmiyorum.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.970 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 Üstten Custom Lobbies e tıkla oradan Lobby Browser a tıkla. Bir sürü sunucu çıkacak solda kilit işareti olanlar şifrelidir kilit işareti olmayanlardan istediğine sağdan join diyerek katıl.
Üstten Custom Lobbies e tıkla oradan Lobby Browser a tıkla. Bir sürü sunucu çıkacak solda kilit işareti olanlar şifrelidir kilit işareti olmayanlardan istediğine sağdan join diyerek katıl.
A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #3 Doldum doldum doldum doldum her gelene patladıııım, güzel oyunsa bende indireyim
NBlooqed Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #4 Aynı şekilde yeni başladıysan acemi yazan lobilere girmeni tavsiye ederim
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 NBlooqed dedi: Aynı şekilde yeni başladıysan acemi yazan lobilere girmeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Acemi svlerinin hepsi messi mbappelerle dolu.
NBlooqed dedi: Aynı şekilde yeni başladıysan acemi yazan lobilere girmeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Acemi svlerinin hepsi messi mbappelerle dolu.