M Malta Gang Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #11 Saint Lucia dedi: Anlamadım. Çözünürlüğe yanlış yereden bakıyorsun. Aşağıda normal ayarlar var. Oraya bakman lazım. UltraHD ayarını ayarlamışsın. Genişletmek için tıkla... kanka pc yerindede 60 hertz var sadece Dosya Ekleri 60.png 99,3 KB · Görüntüleme: 22
Saint Lucia dedi: Anlamadım. Çözünürlüğe yanlış yereden bakıyorsun. Aşağıda normal ayarlar var. Oraya bakman lazım. UltraHD ayarını ayarlamışsın. Genişletmek için tıkla... kanka pc yerindede 60 hertz var sadece
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #12 Malta Gang dedi: Kanka PC yerindede 60 Hertz var sadece Genişletmek için tıkla... Ekran kartının HDMI port yuvası düşük versiyonlu. 60Hz üstü alamıyorsun. Değişim şart.
Malta Gang dedi: Kanka PC yerindede 60 Hertz var sadece Genişletmek için tıkla... Ekran kartının HDMI port yuvası düşük versiyonlu. 60Hz üstü alamıyorsun. Değişim şart.
M Malta Gang Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #13 Saint Lucia dedi: Ekran kartının HDMI port yuvası düşük versiyonlu. 60Hz üstü alamıyorsun. Değişim şart. Genişletmek için tıkla... yüzde yüz ekran kartındanmı? 2.el ASUS GTX 950 ECHELON 2GB alsam sorun çözülürmü ? Dosya Ekleri 60.png 99,3 KB · Görüntüleme: 27
Saint Lucia dedi: Ekran kartının HDMI port yuvası düşük versiyonlu. 60Hz üstü alamıyorsun. Değişim şart. Genişletmek için tıkla... yüzde yüz ekran kartındanmı? 2.el ASUS GTX 950 ECHELON 2GB alsam sorun çözülürmü ?
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2023 #14 Malta Gang dedi: Kanka PC yerindede 60 Hertz var sadece. Genişletmek için tıkla... Özelleştir butonuna tıklayıp özel çözünürlük oluştura tıklayıp 1920x1080 165Hz çözünürlük oluşturmayı deneyin.
Malta Gang dedi: Kanka PC yerindede 60 Hertz var sadece. Genişletmek için tıkla... Özelleştir butonuna tıklayıp özel çözünürlük oluştura tıklayıp 1920x1080 165Hz çözünürlük oluşturmayı deneyin.
M Malta Gang Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #15 Mekasva33 dedi: Özelleştir butonuna tıklayıp özel çözünürlük oluştura tıklayıp 1920x1080 165Hz çözünürlük oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... usta bu mevzu ekran kartımın eski olmasındanmı kaynaklı ?
Mekasva33 dedi: Özelleştir butonuna tıklayıp özel çözünürlük oluştura tıklayıp 1920x1080 165Hz çözünürlük oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... usta bu mevzu ekran kartımın eski olmasındanmı kaynaklı ?
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2023 #16 Malta Gang dedi: Usta bu mevzu ekran kartımın eski olmasından mı kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok. Dediğim şeyi uygulamayı deneyin.
Malta Gang dedi: Usta bu mevzu ekran kartımın eski olmasından mı kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok. Dediğim şeyi uygulamayı deneyin.
M Malta Gang Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #17 Mekasva33 dedi: Bir bilgim yok. Dediğim şeyi uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... denedimde görüntüde titreme oluyor yapınca
Mekasva33 dedi: Bir bilgim yok. Dediğim şeyi uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... denedimde görüntüde titreme oluyor yapınca
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 29 Mart 2023 #18 Malta Gang dedi: Kanka monitörü aldım fakat 60 Hertz olarak çalışıyor görüntü ayarlarından yükselteyim dedim sadece 60 Hertz var ekran kartım 2008 model o yüzden olabilir mi yoksa başka yerden mi yükseltiliyor hdm bağlantı yaptım. Genişletmek için tıkla... Monitörün içinden çıkan kabloyumu taktınız? Eğer öyle ise ekran kartınızın HDMI çıkışı sürümü düşük olduğu için verebildiği Hz değeri düşüktür.
Malta Gang dedi: Kanka monitörü aldım fakat 60 Hertz olarak çalışıyor görüntü ayarlarından yükselteyim dedim sadece 60 Hertz var ekran kartım 2008 model o yüzden olabilir mi yoksa başka yerden mi yükseltiliyor hdm bağlantı yaptım. Genişletmek için tıkla... Monitörün içinden çıkan kabloyumu taktınız? Eğer öyle ise ekran kartınızın HDMI çıkışı sürümü düşük olduğu için verebildiği Hz değeri düşüktür.