ProArt 4060 Ti vs TUF Gaming 4060 Ti

Anlayamadım demek istedğiniz şey R5 5600 ile 4060ti arasında %12 civarı darboğaz olduğu mu?

Anlayamadım demek istedğiniz şey R5 5600 ile 4060ti arasında %12 civarı darboğaz olduğu mu?
Bunu sormamın sebebi öyle bir darboğazın olmaması.

İnternette yapılan testler ve forumdaki konular doğrultusunda yazdım onu kendiniz de kontrol edebilirsiniz.
benim baktığım sitede 5600 ile 4060 ti %12 civarı gösteriyordu işlemci darboğazı olarak ben mi yanlış biliyorum acaba kendim yapmıştım internet üzerinden testini

benim baktığım sitede 5600 ile 4060 ti %12 civarı gösteriyordu işlemci darboğazı olarak ben mi yanlış biliyorum acaba kendim yapmıştım internet üzerinden testini
Hocam o sitelerdeki bilgiler yanlış oluyor. En iyi yöntem forumlardan bakmak yahut internetteki testleri gözlemlemektir.

Hocam o sitelerdeki bilgiler yanlış oluyor. En iyi yöntem forumlardan bakmak yahut internetteki testleri gözlemlemektir.
biraz daha düşüneyim o zaman ama gidip te colorful,zotac,galax gibi markaları hiç düşünmüyorum çünkü bi sıkıntı çıkınca muhattap birini bulamam.

Hocam tabii ki ProArt alınmalı 16 GB olduğu için. Tasarıma, model ismine, ufak tefek şeylere çok fazla takılma lüksümüzün olmadığını düşünüyorum ülkece.
o kadar tükettiler ki , bize tüketecek bir lüks kalmadı çünkü , çok haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…