Çözüldü ProArt X570 sürücüleri nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bbro

Femtopat
Merhaba,

PC parçalarımı kurdum. Anakartım için linkteki hangi driverları yüklemeliyim. Bazıları aynı gibi, bazıları değil anlamadım. Örneğin LAN başlığında iki tane var. Her başlıktan en son çıkanı mı indirip kurmam gerekiyor? Ayrıca bu driverlar, ekran kartının driverı ve Windows'un kendi güncelleştirmesi sırasında yüklenenler dışında bir şey indirip kurmam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemcim AMD.

ProArt X570-CREATOR WIFI|Motherboards|ASUS Global

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Bbro

Oradakilerin en başta olan hepsini indir, Windows 10 için olanları. Şöyle bırakayım istersen.

LAN:

Wireless:

Audio:

Bluetooth:

Thunderbolt:

Software and Utility ve SATA olanlar opsiyonel, indirsen fena olmaz ama tabii. CPU-Z gibi zamanı gelince gerekli olabilecek sistem bilgisi programları indiriyorsun. Veya SATA için RAIDXpert2, Raid SSD kurulumu istersen diye.

Chipset sürücüsünü her zaman Intel veya AMD'nin sitesinden indirmek daha iyidir.

Chipset:

VGA sürücüsünü de aynı şekilde ekran kartının üreticisinin sitesinden indirebilirsin.
Merhaba,

PC parçalarımı kurdum. Anakartım için linkteki hangi driverları yüklemeliyim. Bazıları aynı gibi, bazıları değil anlamadım. Örneğin LAN başlığında iki tane var. Her başlıktan en son çıkanı mı indirip kurmam gerekiyor? Ayrıca bu driverlar, ekran kartının driverı ve Windows'un kendi güncelleştirmesi sırasında yüklenenler dışında bir şey indirip kurmam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemcim AMD.

ProArt X570-CREATOR WIFI|Motherboards|ASUS Global

Hepsini kur.

İşletim sistemin nedir? Ona göre söyleyeyim.

@Bbro

Oradakilerin en başta olan hepsini indir, Windows 10 için olanları. Şöyle bırakayım istersen.

LAN:

Wireless:

Audio:

Bluetooth:

Thunderbolt:

Software and Utility ve SATA olanlar opsiyonel, indirsen fena olmaz ama tabii. CPU-Z gibi zamanı gelince gerekli olabilecek sistem bilgisi programları indiriyorsun. Veya SATA için RAIDXpert2, Raid SSD kurulumu istersen diye.

Chipset sürücüsünü her zaman Intel veya AMD'nin sitesinden indirmek daha iyidir.

Chipset:

VGA sürücüsünü de aynı şekilde ekran kartının üreticisinin sitesinden indirebilirsin.

Çözüm
@Bbro

LAN:

Wireless:

Audio:

Bluetooth:

Thunderbolt:

Chipset:

çok teşekkürler, chipset ve opsiyonel olanların dışındakileri indiriyorum..aynı başlık altıdakilerin birbirlerinin eski veya yeni sürümleri olup olmadığından emin olamamıştım.

Çok teşekkürler, chipset ve opsiyonel olanların dışındakileri indiriyorum. Aynı başlık altıdakilerin birbirlerinin eski veya yeni sürümleri olup olmadığından emin olamamıştım.

En baştakilerin altında olanlar eski sürüm sürücüler. Zaten "show all" demeden gözükmüyor eski sürücüler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı