EntelFeridun1453 Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 141 29 Ağustos 2025 #1 İstediğim kitap orta-zor olsa iyi olur. Çözerken tg denemede gibi hissetmek istiyorum her soruda. Yani bol bol yeni nesil ÖSYM tarzı soru olmalı.
İstediğim kitap orta-zor olsa iyi olur. Çözerken tg denemede gibi hissetmek istiyorum her soruda. Yani bol bol yeni nesil ÖSYM tarzı soru olmalı.
R RightCloud Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #2 Orijinalin problem kitabı güzel ama emin olabilirsin ki hiçbir problem kitabı tg denemesi gibi olmuyor direk genel mat denemesi çözmen daha iyi olur.
Orijinalin problem kitabı güzel ama emin olabilirsin ki hiçbir problem kitabı tg denemesi gibi olmuyor direk genel mat denemesi çözmen daha iyi olur.
K kraliyetuyesi Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 361 Çözümler 2 29 Ağustos 2025 #3 Bilgi Sarmal'ın simülasyon testlerini çözebilirsin. Fazlasıyla yorum isteyen sorular. Bazı soruların Türkçesi çok iyi değil ama genel olarak top 1 problem kitabıdır benim için.
Bilgi Sarmal'ın simülasyon testlerini çözebilirsin. Fazlasıyla yorum isteyen sorular. Bazı soruların Türkçesi çok iyi değil ama genel olarak top 1 problem kitabıdır benim için.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.671 Çözümler 17 29 Ağustos 2025 #4 Orijinal ve Acil.