hzgzlhhs Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:37 #1 TYT mat ilk 12 konuda güzel bir temel attım problemlere geçeceğim ne önerirsiniz? Mikroorjinal ya da acil önerdiler(normal acil ilaç değil). Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:11
TYT mat ilk 12 konuda güzel bir temel attım problemlere geçeceğim ne önerirsiniz? Mikroorjinal ya da acil önerdiler(normal acil ilaç değil).
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 3.000 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Molokini Bugün 16:55 #2 Kolaydan zora olacak şekilde: 1-Problemlerin ilacı 2-Bilgi Sarmal veya Acil 3-Orijinal 4-Apotemi 5-Barış Apotemi ve Barış denk sayılabilir.
Kolaydan zora olacak şekilde: 1-Problemlerin ilacı 2-Bilgi Sarmal veya Acil 3-Orijinal 4-Apotemi 5-Barış Apotemi ve Barış denk sayılabilir.
hzgzlhhs Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:18 #3 sanes dedi: Kolaydan zora olacak şekilde: 1-Problemlerin ilacı 2-Bilgi Sarmal veya Acil 3-Orijinal 4-Apotemi 5-Barış Apotemi ve Barış denk sayılabilir. Genişletmek için tıkla... ben 345 ve mat ilacındaki problemleri çözmüştüm bide sen önerirsin
sanes dedi: Kolaydan zora olacak şekilde: 1-Problemlerin ilacı 2-Bilgi Sarmal veya Acil 3-Orijinal 4-Apotemi 5-Barış Apotemi ve Barış denk sayılabilir. Genişletmek için tıkla... ben 345 ve mat ilacındaki problemleri çözmüştüm bide sen önerirsin
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 3.000 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Molokini Bugün 17:45 #4 hzgzlhhs dedi: Ben 345 ve mat ilacındaki problemleri çözmüştüm bir de sen önerirsin Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal iyi olur. Sonrasında da Orijinal çözersiniz veya elinizde yine Orijinal, 3D, Barış gibi sağlam yayınların TYT soru bankası varsa onlardaki problem konu başlığı altındaki soruları çözün. Kitaplardaki sorular daha kaliteli oluyor.
hzgzlhhs dedi: Ben 345 ve mat ilacındaki problemleri çözmüştüm bir de sen önerirsin Genişletmek için tıkla... Bilgi Sarmal iyi olur. Sonrasında da Orijinal çözersiniz veya elinizde yine Orijinal, 3D, Barış gibi sağlam yayınların TYT soru bankası varsa onlardaki problem konu başlığı altındaki soruları çözün. Kitaplardaki sorular daha kaliteli oluyor.