Problemler konusuna nasıl çalışılır?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Mezun senem ve geçen seneden temelim var. Temmuz 1'de Eyüp B. Matematik kampına başladım. Şu an Köklü Sayılara kadar geldim. Bundan sonra Çarpanlara Ayırma var sonra Problemlere geçiyor. Biri diyor ki direkt AYT'ye geç, Problemleri paralel olarak götür. Biri de diyor ki öyle hiç yürümez, 1-1.5 ay daha ver, problemler komple bitsin sonra AYT'ye geç. Benim aklımdaki plan şu:

Problemlere geldiğimde 3D VDD + 3D Soru Bankasından götüreceğim. Problemlerin İlacından da her gün 10-15 soru da olsa rutine bağlayacağım. Problemler fasikülüje böyle başlayacağım. Yani günde yarım saat bile olsa paragrafta nasıl o ritimi oturttuysam Problemlerde de oturtturacağım.

Sonra TYT'de Fonksiyonları bitirdikten sonra Apotemi Fonksiyonlardan (başka fasikülde olabilir) bunu bitireceğim sonra AYT'ye başlayacağım. Zaten geçen seneden AYT konularını bitirmiştim ama bu sene daha detaylı sağlam çalışacağım.

Planım programım nasıl sizce? Acaba Problemlerle zaman kaybetmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen bitirip geçeyim diye düşünme sonuçta türev gibi değil bu. Ne kadar çalışırsan çalış. İlla hemen aklına gelemeyebiliyor ve süre de kısıtlı zaten. Genel olarak konu anlatımı bitirilmişse zamana yayılabilir. Ama a şurda hala yanlışım çıkıyor deyip saatlerce her gün problemle uğraşmak da olmaz. Ayt bitirmekten için aceleye de gerek yok zaten daha eylüle bile girmedik. Bu arada apotemi son yıllarda değişti mi bilmiyorum ama genel olarak eski nesil kalıyordu araştırmak lazım.
Sizin planınız daha mantıklı. AYT temeliniz zaten varmış. Bir de tyt'ye göre daha akılda kalıcı zaten. Şimdilik tyt'ye devam edin ve vakit kaybı olarak görmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…