blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 14 Ekim 2021 #11 Ahmetty dedi: Kolayları yapıyorum da ÖSYM tarzı sorularda çok zorlanıyorum. Bol pratik gerek sanırım. Hukuk istiyorum, verebileceğin bir tavsiye var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aldığınız işi takip edin.
Ahmetty dedi: Kolayları yapıyorum da ÖSYM tarzı sorularda çok zorlanıyorum. Bol pratik gerek sanırım. Hukuk istiyorum, verebileceğin bir tavsiye var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Aldığınız işi takip edin.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 13 Kasım 2021 #12 Problemi oku, istenileni sırayla yap. Eğer yapamıyorsan temel bir problem kitabı almanı, denklem vs. gibi konuları öğrenmeni sonra problemlerin nasıl yapıldığını öğrenip kendin üzerinde uğraşman gerekiyor.
Problemi oku, istenileni sırayla yap. Eğer yapamıyorsan temel bir problem kitabı almanı, denklem vs. gibi konuları öğrenmeni sonra problemlerin nasıl yapıldığını öğrenip kendin üzerinde uğraşman gerekiyor.