İlk 12 konun tam ise bıyıklı matematik 10 günde problemler kampını önerebilirim uzun gelebilir ama hedeflere ulaşmak için uzunlugunu düşünmemek gerekir.
Valla hem okuyup hem denklem kuramıyorsan ikisinde de eksiğin var demektir, basit bir problem kitabından başlayarak denklem kurma problemini ortadan kaldırabilirsin. Okuduğunu anlamıyorsan da kitap okumanı öneririm eğer YKS öğrencisi değilsen.
Vallahi hem okuyup hem denklem kuramıyorsan ikisinde de eksiğin var demektir, basit bir problem kitabından başlayarak denklem kurma problemini ortadan kaldırabilirsin. Okuduğunu anlamıyorsan da kitap okumanı öneririm eğer YKS öğrencisi değilsen.
İlk 12 konun tam ise bıyıklı matematik 10 günde problemler kampını önerebilirim uzun gelebilir ama hedeflere ulaşmak için uzunlugunu düşünmemek gerekir.
Oran-orantı ve sayı problemleri çalıştım videolar da izledim. Buraya kadar her şey güzel ama iş çözmeye gelince tekrar tekrar okuyorum yine çok bir şey anlamıyorum. Tek tük çözebildiğim oluyor.
Oran-orantı ve sayı problemleri çalıştım videolar da izledim. Buraya kadar her şey güzel ama iş çözmeye gelince tekrar tekrar okuyorum yine çok bir şey anlamıyorum. Tek tük çözebildiğim oluyor.
6 ay kısa bir süre mi? Genel olarak matematiğim iyi. Sadece okuduğumu anlamada sorunum var. Paragraflarım ortalama derecede ama matematikte nedense yapamıyorum.
Hocam sizin sorununuz sadece problemlerde degil matematiğin temelinde gibi geldi bana gerçekten kendinizi eksik hissediyorsanız bıyıklı matematik 10 günde matematik temel atma garanti kampını tavsiye ederim. Bitirdikten sonra da problemler kampına başlayabilirsiniz.
6 ay kısa bir süre mi? Genel olarak matematiğim iyi. Sadece okuduğumu anlamada sorunum var. Paragraflarım ortalama derecede ama matematikte nedense yapamıyorum.