10. sınıfım Problemlerin ve Matematiğin İlacı'nı almayı düşünüyorum. 9. sınıftan hiçbir şey bilmiyorum maalesef alınır mı? Güzel bir TYT başlangıcı için.
10.sınıfsan Bıyıklı Matematik kanalının TYT kamp kitabını al. En baştan TYT'nn ilk 12 konusu sağlam bir şekilde bitir, kamp kitabının yanında da Mikroorijinal Yayınlarının soru bankasını çöz. İlk 12 konu hallolduktan sonra Problemlere başlarsın.
10.sınıfsan bıyıklı matematik kanalının TYT kamp kitabını al. En baştan TYT'nn ilk 12 konusu sağlam bir şekilde bitir, kamp kitabının yanında da mikroorijinal yayınlarının soru bankasını çöz. İlk 12 konu hallolduktan sonra problemlere başlarsın.
10. sınıfım Problemlerin ve Matematiğin İlacı'nı almayı düşünüyorum. 9. sınıftan hiçbir şey bilmiyorum maalesef alınır mı? Güzel bir TYT başlangıcı için.
Hocam bende var gerçekten onu bile yapamıyorum ama mıkroorjınalı çok sevdim anlatımı da sade hoş onunla yapıyorum sıze tavsıye ederım bir sürü kaynak denedim bu dediğim en iyisi hatta indirim kodum var ama söylesem ban yermiyim acaba uyguna alırdınız?