Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce internetten ASUS TUF F15 satın aldım ancak geldiği günden beri sorun çıkarıyordu GPU 210 MHz de takılıyor eski drivera geçtiğimde 1900 MHz'den aniden 1200'e veya 210'a devamlı drop yiyordu tabii ki inanılmaz derecede FPS dropa sebep oluyordu bunun sonucunda 14 gün dolmadan iade için Trendyol'a gönderdim. Trendyol ise servisten rapor almamı söyleyip servise yönlendirdi. Bilgisayarı servise gönderdim ve geri döndüğünde şok oldum. Çünkü servis ne iade için rapor vermişti ne de sorunumu çözmüştü. Üstüne üstlük benchmarkta geçmişten baktığımda 4590 puan almama rağmen kağıda 4990 puan aldığımı yazmıştı. Telefonla aradığımda sorunun videosunu göndermemi istediler gönderdim. Bana yazılımsal diyor. Zaten ben servise daha yeni sorunumu belirterek gönderdim yazılımsalsa neden çözmediniz format atmışsınız sizde çözememişsiniz üstüne bir de 4590 puan almama rağmen 4990 yazmışsınız. Adamları aradığımda böyle bir şey olamaz diyor. Resmen Trendyol aradan çekiliyor. Serviste aradan çekiliyor. 0 olarak aldığım laptopu bozuk olarak bana verip aradan çekiliyorlar. Elimde kanıtlar var. Nasıl THH'ye başvurabilirim? Yanıtlarınızı bekliyorum.