I ineksokan Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Ben böyle bir kod yazdım. Çalıştırdığımda: Process finished with exit code 0 diye bir uyarı veriyor. Sizce sorun ne? Yardım ederseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Ben böyle bir kod yazdım. Çalıştırdığımda: Process finished with exit code 0 diye bir uyarı veriyor. Sizce sorun ne? Yardım ederseniz çok sevinirim.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #2 Bu kodda o kadar fazla hata var ki düzeltmekle uğraşmak yerine sıfırdan yazmalısınız. Ya da bize ne yapmak istediğinizi söyleyin biz yapalım. Artı 0 Eksi
Bu kodda o kadar fazla hata var ki düzeltmekle uğraşmak yerine sıfırdan yazmalısınız. Ya da bize ne yapmak istediğinizi söyleyin biz yapalım.
KS KS I ineksokan Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #3 Captain Schettino dedi: Bu kodda o kadar fazla hata var ki düzeltmekle uğraşmak yerine sıfırdan yazmalısınız. Ya da bize ne yapmak istediğinizi söyleyin biz yapalım. Genişletmek için tıkla... Kendime sesli asistan yapmak istiyorum. Captain Schettino dedi: Bu kodda o kadar fazla hata var ki düzeltmekle uğraşmak yerine sıfırdan yazmalısınız. Ya da bize ne yapmak istediğinizi söyleyin biz yapalım. Genişletmek için tıkla... Normalde Google da ara yerine başka şeyler koyduğumda çalışıyordu. Artı 0 Eksi
Captain Schettino dedi: Bu kodda o kadar fazla hata var ki düzeltmekle uğraşmak yerine sıfırdan yazmalısınız. Ya da bize ne yapmak istediğinizi söyleyin biz yapalım. Genişletmek için tıkla... Kendime sesli asistan yapmak istiyorum. Captain Schettino dedi: Bu kodda o kadar fazla hata var ki düzeltmekle uğraşmak yerine sıfırdan yazmalısınız. Ya da bize ne yapmak istediğinizi söyleyin biz yapalım. Genişletmek için tıkla... Normalde Google da ara yerine başka şeyler koyduğumda çalışıyordu.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 2 Şubat 2022 #4 Process finished with exit code 0 bu bir hata degil, program basariyla sonlandi demek. Artı 0 Eksi
KS KS I ineksokan Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #5 deleted dedi: Process finished with exit code 0 bu bir hata degil, program basariyla sonlandi demek. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl çözebilirim? Artı 0 Eksi
deleted dedi: Process finished with exit code 0 bu bir hata degil, program basariyla sonlandi demek. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl çözebilirim?