reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.473 Çözümler 775 5 Mayıs 2021 #1 @Emre C Peki bu tür dosyalarin virüs icermesi mümkün mü? Indirirken herhangi bir tarama islemi gerceklestiriyor musunuz? Malum, internet ortaminda dikkatli olmak gerekiyor.
@Emre C Peki bu tür dosyalarin virüs icermesi mümkün mü? Indirirken herhangi bir tarama islemi gerceklestiriyor musunuz? Malum, internet ortaminda dikkatli olmak gerekiyor.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.768 Makaleler 13 Çözümler 705 6 Mayıs 2021 #2 Virüs içerdiğini sanmıyorum, hiç de görmedim. Zaten artık taze kanlılar sorunları çözmeye çalışıyor. Onlar düşünsün.
Virüs içerdiğini sanmıyorum, hiç de görmedim. Zaten artık taze kanlılar sorunları çözmeye çalışıyor. Onlar düşünsün.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.473 Çözümler 775 6 Mayıs 2021 #3 İyi niyetle inceleyelim derken sakata gelmeyelim de Rehberi incelerken aklıma takıldı, bir sorayım dedim.
İyi niyetle inceleyelim derken sakata gelmeyelim de Rehberi incelerken aklıma takıldı, bir sorayım dedim.