Rehber Process Monitör ile hata raporu nasıl incelenir?

Ne yani program mı söylüyordu DLL bulunamadı diye? DLL dosyasını yazıyor. Karşısına da isim buunamadı diyor. Yani o DLL isminde dosya yok. Yüklersen program veya oyun açılacak. Bu kadar basit mi yani? Ben de tek tek inceleyip arıza veren kısmı el ile arıyorsunuz sanıyordum. O zaman biz de tekniği öğrendiğimize göre hata mesajı aldığımızda bu adımları gerçekleştirebiliriz.

Peki 0x000000 diye bir Windows hatası aldığımızda aynı işlemleri yapsak bu program işe yarar mı? O hata eksik bir dosya yüzünden oldu diyelim. O dosyayı da gösterir mi? Belki Windows'un kullandığı dosyalara erişemez. Gizli ve sistem dosyaları falan diyorum.

Benim asıl merak ettiğim AİDİA64'ün raporunu nasıl okumalıyız? Onun da böyle bir rehberi olsa hiçte fena olmaz.

Edit: Tam da raporlar nasıl okunur diye konu açacaktım. Bu konuyu gördüm.
edit 2: Diyelim ki bir program yüzünden o hatayı alıyoruz o zamanda gösteriyor mu? Gösteriyorsa ne yazıyor?

Son düzenleme:
Benim asıl merak ettiğim AİDİA64'ün raporunu nasıl okumalıyız? Onun da böyle bir rehberi olsa hiçte fena olmaz.
Ne yazık ki ben de tam olarak bilmiyorum.

Edit 2: Diyelim ki bir program yüzünden o hatayı alıyoruz o zamanda gösteriyor mu? Gösteriyorsa ne yazıyor?
Bu programda 0xc7b hatası mı? Öyle bir hata vermiyor. Sadece Windows 7 güncel değilse

Unable to load Process Monitor device driver.

Hatası verebiliyor.
Fikrim yok, oyunlarda, programlarda açılmıyor ise hata veriyorsa bunu kullanıyoruz genellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…