MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 30 Aralık 2021 #1 Selamlar, Process Monitor uygulamasında hata raporunu açtıktan sonra "highlight 'name not found'" tuşuna basıyorum ancak bir işe yaramıyor. @Enes3078 hocam, bir bakar mısınız? Son düzenleme: 30 Aralık 2021
Selamlar, Process Monitor uygulamasında hata raporunu açtıktan sonra "highlight 'name not found'" tuşuna basıyorum ancak bir işe yaramıyor. @Enes3078 hocam, bir bakar mısınız?
Çözüm Enes3078 30 Aralık 2021 Ayarlar aşağıdaki gibi olsa kâfi. Yine de yapamadım derseniz Config dosyası aşağıda mevcut. Import edip aynı highlight girdilerini elde edebilirsiniz. ProcmonConfiguration.pmc drive.google.com
Ayarlar aşağıdaki gibi olsa kâfi. Yine de yapamadım derseniz Config dosyası aşağıda mevcut. Import edip aynı highlight girdilerini elde edebilirsiniz. ProcmonConfiguration.pmc drive.google.com
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.012 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 30 Aralık 2021 #11 Ayarlar aşağıdaki gibi olsa kâfi. Yine de yapamadım derseniz Config dosyası aşağıda mevcut. Import edip aynı highlight girdilerini elde edebilirsiniz. ProcmonConfiguration.pmc drive.google.com Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlar aşağıdaki gibi olsa kâfi. Yine de yapamadım derseniz Config dosyası aşağıda mevcut. Import edip aynı highlight girdilerini elde edebilirsiniz. ProcmonConfiguration.pmc drive.google.com