whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 22 Kasım 2018 #1 Recep Baltaş dedi: Talha Bey Technopat Sosyal'e hoş geldiniz. Raporunuzu inceledim. Soruna neden olan dosya C:\Windows\System32\msvcr120.dll Bu dosyayı silin ve gerekli olan dağıtımını buradan indirip kurun: DLL Dosyaları Veritabanı Genişletmek için tıkla... Nasıl bu kadar kısa bir sürede anlayabiliyorsunuz hayret ediyorum
Recep Baltaş dedi: Talha Bey Technopat Sosyal'e hoş geldiniz. Raporunuzu inceledim. Soruna neden olan dosya C:\Windows\System32\msvcr120.dll Bu dosyayı silin ve gerekli olan dağıtımını buradan indirip kurun: DLL Dosyaları Veritabanı Genişletmek için tıkla... Nasıl bu kadar kısa bir sürede anlayabiliyorsunuz hayret ediyorum
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Kasım 2018 #2 whywouldnt? dedi: Nasıl bu kadar kısa bir sürede anlayabiliyorsunuz hayret ediyorum Genişletmek için tıkla... Video ile göstereyim... Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Kasım 2018 Artı 0 Eksi
whywouldnt? dedi: Nasıl bu kadar kısa bir sürede anlayabiliyorsunuz hayret ediyorum Genişletmek için tıkla... Video ile göstereyim... Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 23 Kasım 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Video ile göstereyim... Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Video ile göstereyim... Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler