Ö Ömer Görür Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 8 25 Mayıs 2020 #1 Oyununda hata verdi (0x000007b). Sonra Process Monitor indirdim. Ve wow64log.dll hatası veriyor nasıl düzeltebilirim?
Oyununda hata verdi (0x000007b). Sonra Process Monitor indirdim. Ve wow64log.dll hatası veriyor nasıl düzeltebilirim?
melenglobal Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #11 Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Emre C dedi: MediaFire Buna yükleyip, bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Unity, PyCharm gibi ortamları kurarken bu hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumar Artı 0 Eksi
Logfile MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Emre C dedi: MediaFire Buna yükleyip, bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Unity, PyCharm gibi ortamları kurarken bu hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. İyi Forumar