Doga123 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2024 #1 Merhaba ben Procreate'de bir ayar arıyorum. Attığım videonun 2. saniyesinde falan gözüküyor bilen varsa yazabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba ben Procreate'de bir ayar arıyorum. Attığım videonun 2. saniyesinde falan gözüküyor bilen varsa yazabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lajeck Megapat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 140 Çözümler 1 4 Mart 2024 #2 simetriden mi bahsediyorsunuz yoksa boyayı sürükleyip bırakmasından mı?
Doga123 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2024 #3 Doga123 dedi: lajeck dedi: Simetriden mi bahsediyorsunuz yoksa boyayı sürükleyip bırakmasından mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hayır 2. saniyde bulunan ayarlamalar kısmındaki o şey bir daire çıkıyor ya büyük ayının kenarlarına tutuyor. Simetri açma ve colordrobu biliyorum zaten.
Doga123 dedi: lajeck dedi: Simetriden mi bahsediyorsunuz yoksa boyayı sürükleyip bırakmasından mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hayır 2. saniyde bulunan ayarlamalar kısmındaki o şey bir daire çıkıyor ya büyük ayının kenarlarına tutuyor. Simetri açma ve colordrobu biliyorum zaten.