Profesyonel 3D printer önerisi

Buradan bakabilirsin dostum Creality K1 daha iyi oburlerinden diye biliyorum acıklamaların da da her şey yazıyor zaten.
Creality K serisi kronik sorunlu.

Kankam oraya bakmasını bende biliyorum, yorum yapmak için yorum yapmışsın.

AMS multi renk sistemi ile birlikte veya direkt P1S'den alabilirsiniz. X1C onermedim cunku kayda deger pek bir farki yok.

Creality K serisi kronik sorunlu.

AMS multi renk sistemi ile birlikte veya direkt P1S'den alabilirsiniz. X1C onermedim cunku kayda deger pek bir farki yok.
Kronik sorunu nedir? K1 max düşünüyordum.

Kronik sorunu nedir? K1 max düşünüyordum.
Kalite kontrolu. Creality'nin kalite kontrolu rezalet. Bu yazicinin zaten tasarim hatalari var ustune kalitesizlik'de ekleyince 2-3 haftaya bozuluyor en az 2 yerden.

Bu forumda'da alan ve pisman olanlar oldu.

Kalite kontrolu. Creality'nin kalite kontrolu rezalet. Bu yazicinin zaten tasarim hatalari var ustune kalitesizlik'de ekleyince 2-3 haftaya bozuluyor en az 2 yerden.

Bu forumda'da alan ve pisman olanlar oldu.
Herhangi bir Creality ürünü alma eğer ki bütçen düşük değilse, bambu al geç. Arkadaşın dediği olayların çoğu bir tek K1 de değil tüm Creality ürünlerinde.
Bambu lab almak istiyorum fakat tabla büyüklükleri bana çok küçük geldi, ona rağmen P1S alacağım sanırım. Dediğiniz gibi Creality'nin çok şikayetini gördüm, ek olarak Çin menşei olması gözümü korkuttu.

Hocam konuya hakimiyetiniz ne durumda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı