Profesyonel ayarlarda CS2'yi yüksek oynatacak sistem önerisi

R5 7500F+4060 Ti bir sistem ile dediğin ayarlarda 300-400 arası alırsın. Bu videoyu izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarda attığım sistem nasıl sence?

Yukarda attığım sistem nasıl sence?
R5 7600 yerine R5 7500F seçerdim arada 700 TL farka değecek performans farkı yok.
Seçmiş olduğun SSD çok çok pahalı 500GB hiçbir şeye yetmez istiyorsa dünyanın en iyisi olsun gider o paraya DRAM'siz 1 TB gen 4 SSD alır geçerim en azından depolama sorunumu çözerim.
Eğer ekran kartını 2. el seçiyorsak 6700XT yerine 600 TL daha koyup RTX 3070 alırım niye AMD tercih edeyim ki? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rtx-3070-kutulu-son-fiyat-pg-1176585510/detay
Kullanıcı ileride 2. M.2 takmayı düşünmüyorsa anakart olarak gigabyte b650m s2h tercih edilebilir. Kıytırıktan pasif mosfet ve ssd soğutucusu için 1500 TL fazladan ödemeye hiç gerek yok. Gigabyte B650M S2H AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Kasa ve güç kaynağı olarak vg 3400s tercih edilebilir bu sayede 1000tl tasarruf yapılabilir. Senin tercih ettiğin güç kaynağı ile geliyor. Kasa ve fanlar 1000 tl e gelmiş oluyor. Rainbow mu yoksa gerçekten rgb mi bilmiyorum düz rgb yazıp geçmişler ama fazlasıyla iş görür.

R5 7600 saçtim çünkü Valorant için frekans önemli ve iGPU var, bence değer. SSD'yi böyle seçtim çünkü ileride istediği SSD'yi alıp 2. slota yükseltme yapması mümkün. Ekran kartı seçimi olarak iki kartta üzmez ama şahsi tercihim RX 6700 XT olurdu iki kartta benzer performans sunuyor. Anakart temel bileşen olduğundan ve üzerine yükseltme yapıldığından böyle seçtim, "kıytırık" olarak lanse etsen de yine de değer. Kasa ve PSU olarak VG3400S önermişsiniz ama sanırım fiyatına bakmadınız, önerdiğim kasa ve PSU'dan pahalı. Sonuç olarak iki düşüncenin de bu oyun için yeteri kadar f/p olduğu kanaatindeyim.

Son düzenleme:
FSP Vento VG3400S RGB Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah ATX Hyper Pro H3-650 80+ Bronze Gaming Kasa 3000tl?

Rtx 3070 yerine 6700xt seçmek tercih meselesi. Forumda oylama açsak 10 kişiden 9 u rtx 3070 seçer. O seçmeyen 1 kişi siz oluyorsunuz demek ki.

Son düzenleme:

Küçümseyince AMD kullananlar azalmıyor veya NVIDIA kullananlar artımıyor. Forumda hatrı sayılır AMD kullanıcısı vardır. Kasa konusuna bir şey diyemem, ben görememişim. Bazen listelenmediği de oluyor, fiyatı uygun.

Dostum hiçbir şeyi küçümsediğim yok belki de sen gözünde çok büyütüyorsundur ? 6700xt güzel bir karttır ama rtx 3070 ile rakip değil performans olarak rtx 3070 çok daha önde ki bunun yazılım kısmı var. Dediğim gibi bu işler tercih meselesi önceliklerine göre değişir pc toplamanın da en güzel tarafı budur sanırım. Hayırlı sabahlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…