3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 26 Ekim 2020 #31 Rebellion_47 dedi: Bu programın kaynak kodlarını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an betada bitirince paylaşabilirim, şu an bilgisayarlarım kapalı ama konusu var bakabilirsiniz: Macro resim dönüştürme yazılımı - Technopat Sosyal Ekstra olarak kalıp oluşturma motorum var adı tridy oda betada: Tridy Programı - Technopat Sosyal
Rebellion_47 dedi: Bu programın kaynak kodlarını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an betada bitirince paylaşabilirim, şu an bilgisayarlarım kapalı ama konusu var bakabilirsiniz: Macro resim dönüştürme yazılımı - Technopat Sosyal Ekstra olarak kalıp oluşturma motorum var adı tridy oda betada: Tridy Programı - Technopat Sosyal
siyahgiyenadamGOP Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 39 26 Ekim 2020 #32 Rebellion_47 dedi: Nasıl bir program yaptırmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... #1 Online oyunda kullanmak istiyorum. Belirli görseli algılayınca sadece Z tuşuna basması yeterli ancak görselin yan ön arka düz fotoğrafını algılamalı.
Rebellion_47 dedi: Nasıl bir program yaptırmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... #1 Online oyunda kullanmak istiyorum. Belirli görseli algılayınca sadece Z tuşuna basması yeterli ancak görselin yan ön arka düz fotoğrafını algılamalı.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 26 Ekim 2020 #33 siyahgiyenadamGOP dedi: #1 Online oyunda kullanmak istiyorum. Belirli görseli algılayınca sadece Z tuşuna basması yeterli ancak görselin yan ön arka düz fotoğrafını algılamalı. Genişletmek için tıkla... Peki neden?
siyahgiyenadamGOP dedi: #1 Online oyunda kullanmak istiyorum. Belirli görseli algılayınca sadece Z tuşuna basması yeterli ancak görselin yan ön arka düz fotoğrafını algılamalı. Genişletmek için tıkla... Peki neden?
siyahgiyenadamGOP Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 39 26 Ekim 2020 #34 Rebellion_47 dedi: Peki neden? Genişletmek için tıkla... O pek önemli değİl
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 26 Ekim 2020 #35 siyahgiyenadamGOP dedi: O pek önemli değİl Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir işe daha önce girişmedim. Yardımcı olamam.
siyahgiyenadamGOP dedi: O pek önemli değİl Genişletmek için tıkla... Maalesef böyle bir işe daha önce girişmedim. Yardımcı olamam.