Profesyonel futbolcu olmak

Baran Çiçek

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben normalde açıkçası futbola şu yaşımda başladım diyemem şu an 14 yaşındayım muhtemelen 12 yaşımda başlamışımdır ve ben kendimde bir yetenek görüyorum. Her iki ayağımı da kullanabiliyorum hızlıyım paslarım ve saha görüşüm nedeniyle bana çoğu kişi Van dijk der. Ben artık halısahada orada burada eğlencesine oynamak istemiyorum ve bunun içim ailem herhangi bir destekte bulunmuyor açıkçası babam da annem de okumamı söylüyorlar okulumda herhangi bir aksaklığım yok. Biri bana bu işleri başından anlatabilir misiniz? Gitsem illa veli isterler mi?

Bence oku aga, geçen bir yorumda görmüştüm adamın biri kendi altyapısından en beğendiği öve öve bitiremediği 2 oyuncusunu merkezi bir yere götürmiş falan orada böyle yüzlerce oyuncu vardı diyor hepsi yeteneğini sergilemek istiyor. 5dk 5dk oynatıp seçiyorlarmış o sürede iki çocuğa top bile gelmeden elenmişler.

Ne boş işi dostum dünyada sayısız futbolcu var onlar nasıl oluyor? 3 günlük dünyada bırakın da insanlar yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapıp, meslek edinsinler.
Yaptığım küçük bir araştırmaya göre dünya nüfusunun % 0.003'ü futbolcu. Ayrı olarak tabi ki insanlar istediği mesleği yapmalılar ama ileriyi de düşünmen lazım. Ben de İngiltere Prensi olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…