Profesyonel müzik prodüksiyonu için nereden başlanmalı?

[Single_factor]'ın web sitemizi incelediği anlaşılıyor, ancak yaptığı çıkarımlar ve yorumlar, sitenin içeriğini doğru anlamadığını veya yüzeysel bir değerlendirme yaptığını göstermektedir.

"hiçbir şey göremiyor ve duyamıyoruz" şeklindeki iddiasına gelince: web sitemizde müzik dağıtım, mix & mastering ve özel beat prodüksiyonu hizmetlerimiz detaylı bir şekilde açıklanmaktadır. Referans projelerimiz ve çalışmalarımızın örnekleri de ilgili bölümlerde mevcuttur. Bu bilgilerin gözden kaçırılması, kullanıcının siteyi yeterince dikkatli incelemediğini düşündürmektedir.

"profesyonel mix ve mastering" konusundaki şüpheleri de yersizdir. web sitemizde bu alandaki yaklaşımımız, kullandığımız teknikler ve elde ettiğimiz sonuçlar açıkça belirtilmektedir. Ekibimizin deneyimi ve uzmanlığı, ortaya koyduğumuz işlerle sabittir. Kişisel ve asılsız ithamlar yerine, sitedeki bilgilere odaklanmak daha yapıcı olacaktır.

web sitemizin genel içeriği hakkındaki olumsuz yorumlar da subjektiftir. bizim önceliğimiz, kullanıcılarımıza net ve doğru bilgiler sunmaktır. Sitedeki bilgiler incelendiğinde, iddia edildiği gibi bir "hiçlik" olmadığı açıkça görülecektir.

sonuç olarak: 434records olarak web sitemizde tüm hizmetlerimizi ve temel bilgilerimizi şeffaf bir şekilde sunmaktayız. Yapılan yorumlar, sitenin içeriğini doğru anlamayan veya yüzeysel bir bakış açısıyla değerlendiren bir kullanıcı izlenimi bırakmaktadır. Daha yapıcı geri bildirimler memnuniyetle karşılanır.

İnsanları yanlış yönlendirmek yerine, doğrudan sanatçılarımızla iletişime geçebilir veya hizmetlerimiz hakkında detaylı bir araştırma yapabilirdiniz. bilgisizce ve kulaktan dolma bilgilerle yaklaşmak her zaman cahilliktir.

Neyse, Şaka gibi olan bir kaç kayda ulaştım. Daha fazla yorum yapmayayım bari... Tam da tahmin ettiğim gibi.

Kolay gelsin size

Neyse, şaka gibi olan birkaç kayda ulaştım. Daha fazla yorum yapmayayım bari... Tam da tahmin ettiğim gibi.

Kolay gelsin size

Anlaşılan ilk değerlendirmeniz biraz aceleci olmuş. Umarız paylaştığımız bilgiler ve web sitemizdeki detaylar, hizmetlerimiz hakkındaki yanılgılarınızı gidermiştir. her zaman daha fazla bilgi sağlamaya ve açıklık getirmeye hazırız. İlginiz için tekrar teşekkür ederiz iyi günler dileriz.

Hocam sitenizdeki şarkılardan 2 tanesini dinledim ve sormak istiyorum sokak lambaları adlı şarkıda sizce mix mastering doğru bir biçimde yapılmış mı? Yani para kazandığınız bir işte böyle bir proje çıkarmak sizce doğru mu?

Merhaba. Hizmetlerimiz, sanatçıların farklı bütçelerine uygun seçenekler sunmaktadır. Bu doğrultuda, her parçanın kusursuz olması beklenmeyebilir. Sanatçılarımız bütçelerini belirlemekte ve biz de bu çerçevede taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız. Söz konusu ilk parça için sanatçımız sınırlı bir bütçe ayırmış ve bazı önerilerimizi farklı değerlendirmiştir. Bu durum, nihai sonucun beklentilerinizden farklı olmasına yol açmış olabilir. Markamızın büyüme ve gelişimi için tavsiyelerinize değer veriyoruz ve bu yönde ilerlemeye özen gösteriyoruz. Fikirleriniz bizim için önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…