Profesyonel Video Edit Programı Önerisi

ByWasco

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an elimdeki programlar (Camtasia 8, Sony Vegas Pro 13, Photoshop 2015) istediğim şeyi bana vermiyor. İstediğim şey profesyonel şekilde video editi yapmak. Örnek videoların linkini aşağıda vereceğim. Bildiğiniz kullandığınız program varsa benimle paylaşabilir mi? İstediğim özellikler zıpladığı yerde çukur ve sarsıntı efekti, avucundan yıldırım ateş topu vs atması, havanın birden bire değişme efekti vb efekt içeren programlar.

Örnek 1 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek 2 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Örnek 3 :

Photoshop ve After Effects ile hedeflenen her şey yapılabilir. Bunları başarmak sizin bilginize kalıyor. After Effects için hazırlanmış templateler var ancak kimisi güzel değil kimisi de ücretli. Hem güzel hem telif hakkı olmayan template her zaman bulunmuyor. Bahsettiğiniz efektleri hazır olarak kütüphanesinde içerecek bir program olduğunu sanmıyorum, abidik gubidik "sürükle & bırak" programlarında belki olur, onlar da profesyonel iş için kullanılmaz.

Ben bu uygulamanın o efektleri yapıyor olup olmadığını bilmiyorum ama wondershare filmora9 uygulamasının videolu edit yaparken bayağı iyi olduğunu biliyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı