Profesyonel web sitesi yaptırmanın maliyeti nedir?

Arkadaşlar profesyonel web sitesi yaptırmak istiyorum. Her şey dahil 6000 TL fiyat cektiler. Sizce pahali mı?
Dostum azıcık bu işlerden anlıyorsan sana önerim Hostingini ve domaini kendin al ondan sonra Opencart kur ondan sonra ücretsiz temalardan birini kur, daha sonra istediğin alanları basit arayüzlerle değiştirebilirsin.

Profesyonel web sitesini biraz daha açar mıs mısınız?

Restaurant ve pansiyon için web sitesi açmak istiyorum (ikisi yan yana)

Dostum azıcık bu işlerden anlıyorsan sana önerim hostingini ve domaini kendin al ondan sonra OpenCart kur ondan sonra ücretsiz temalardan birini kur, daha sonra istediğin alanları basit arayüzlerle değiştirebilirsin.

Çok anlamıyorum maalesef.

6K cok ucuz da olabilir cok pahali da. Nasil bir şey istedigine gore degisir.

Bana dediği 4 senelik domain ve host alacakmis yaklasik 4000 TL miş 2000 TL de kendine alacakmış.

6K cok ucuz da olabilir cok pahali da. Nasil bir şey istedigine gore degisir.

Benim istediğim pansiyonun ve restaurantın güzelce anlatıldığı ve gösterildiği, aratıldığında insanların karşısına çıkacak bir web sitesi.

Bana dediği 4 senelik domain ve host alacakmis yaklasik 4000 TL miş 2000 TL de kendine alacakmış.

Benim istediğim pansiyonun ve restaurantın güzelce anlatıldığı ve gösterildiği, aratıldığında insanların karşısına çıkacak bir web sitesi.

6K ya profesyonel site yaptırmazsın, yapan işten kaçarak yapacaktır, kendimde bu sektördeyim.

Yapacak kişi benim 2 sene önce sınıf arkadaşımdı yine de ben bir fikir almak istedim çünkü bu işlerden zerre anlamıyorum.

6K ya profesyonel site yaptırmazsın, yapan işten kaçarak yapacaktır, kendimde bu sektördeyim.

Bir de siz böyle işleri kaç TL'ye yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Yapacak kişi benim 2 sene önce sınıf arkadaşımdı yine de ben bir fikir almak istedim çünkü bu işlerden zerre anlamıyorum.

Bir de siz böyle işleri kaç TL'ye yapıyorsunuz.
Şöyle anlatayım bilgim olduğunca.

Site kurup işletmenin belli alanları var.

Site kurulumu:

Domain + Hosting alınır ve site kurulur.

0 dan kodlanmış özgün bir site istiyorsan 6K civarına bulman imkansız ortalama 60K civari bir maliyet cikabilir.

Hazir script istersen kendin de kurulumu kolayca yapabilirsin biraz arastirmani tavsiye ederim.

Site kurduktan sonra işletme:

Arama motorlarında ilk sayfada çıksın istiyorsan nereden baksan bi araba parası kadar maaliyetin olacaktır. Seo işlerini düzgün ve temiz yapan biri ile iş yapman şart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı