Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Mart 2021 #11 121228 dedi: Başkalarının profiline mesaj yazabiliyorsun ama daha nasıl yazıldığını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bazı yetkililerinkine yazılabiliyor. Yetkililer ayrı bir yapı olduğu için oraya yazma yetkisi normal üyelerden alınmamış gibi duruyor. Berrkay dedi: Yazamıyor olman lazım. Üyeler şu an sadece kendi profillerine yazmalı. Test ediniz. Genişletmek için tıkla... Öyle.
121228 dedi: Başkalarının profiline mesaj yazabiliyorsun ama daha nasıl yazıldığını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bazı yetkililerinkine yazılabiliyor. Yetkililer ayrı bir yapı olduğu için oraya yazma yetkisi normal üyelerden alınmamış gibi duruyor. Berrkay dedi: Yazamıyor olman lazım. Üyeler şu an sadece kendi profillerine yazmalı. Test ediniz. Genişletmek için tıkla... Öyle.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 15 Mart 2021 #12 Vavien. dedi: O zaman seni şöyle alalım. İnsanlar bu şekilde kullanıyor, ne yapacağın sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Vavien. dedi: O zaman seni şöyle alalım. İnsanlar bu şekilde kullanıyor, ne yapacağın sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Mart 2021 #13 Enes3078 dedi: Sadece yetkililer yazabilir sanırsam. (Yanlışım varsa düzeltin lütfen.) Genişletmek için tıkla... Berker reisin profiline yazılamıyordu. Birkaç istisna daha olabilir. Profili gizli olanları doğal olarak göremedik zaten.
Enes3078 dedi: Sadece yetkililer yazabilir sanırsam. (Yanlışım varsa düzeltin lütfen.) Genişletmek için tıkla... Berker reisin profiline yazılamıyordu. Birkaç istisna daha olabilir. Profili gizli olanları doğal olarak göremedik zaten.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 15 Mart 2021 #14 Vavien. dedi: Berker reisin profiline yazılamıyordu. Birkaç istisna daha olabilir. Profili gizli olanları doğal olarak göremedik zaten. Genişletmek için tıkla... O tarz durumlardan bahsetmedim ya hocam. Siz de gidip irdeliyorsunuz mesajı Demek istediğim sadece yetkililere açık bir özellik olması.
Vavien. dedi: Berker reisin profiline yazılamıyordu. Birkaç istisna daha olabilir. Profili gizli olanları doğal olarak göremedik zaten. Genişletmek için tıkla... O tarz durumlardan bahsetmedim ya hocam. Siz de gidip irdeliyorsunuz mesajı Demek istediğim sadece yetkililere açık bir özellik olması.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #15 Vavien. dedi: Bazı yetkililerinkine yazılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yazılabiliyor muydu? Hala yazılıyor mu? Yöneticiler üzerinde veya bende dener misiniz?
Vavien. dedi: Bazı yetkililerinkine yazılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yazılabiliyor muydu? Hala yazılıyor mu? Yöneticiler üzerinde veya bende dener misiniz?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Mart 2021 #16 Berrkay dedi: Yazılabiliyor muydu? Hala yazılıyor mu? Yöneticiler üzerinde veya bende dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O mesajın üst yarısını eski bilgimle yazmış bulundum. Şu an olmuyor.
Berrkay dedi: Yazılabiliyor muydu? Hala yazılıyor mu? Yöneticiler üzerinde veya bende dener misiniz? Genişletmek için tıkla... O mesajın üst yarısını eski bilgimle yazmış bulundum. Şu an olmuyor.