Steam Profil nasıl güzel hale getirilir?

• Konuyu başlatan sm0w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 206

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Profil linkim
Yaklaşık 23.000 puanım var neler yapabilirim sizce? Bu arada levelimi yaklaşık 35'e kadar çıkarmak istiyorum en hızlı hangi oyunlarımdan level kasılabilirim?

Profil linkim
Yaklaşık 23.000 puanım var neler yapabilirim sizce? Bu arada levelimi yaklaşık 35'e kadar çıkarmak istiyorum en hızlı hangi oyunlarımdan level kasılabilirim?

Sizinki fena değil ama ben Hades tercih ettim bayağı kişide öneriyordu sizde bakabilirsiniz bence güzel görünüyor steam profil

Profil linkim

Steam'den puanını kullanarak Dying Light özel profil alabilirsin 10k puan ile. Arka planı full saydam yapıyor biraz hava katar.
Ya da güzel bir vitrin oluşturabilirsin.

Hocam aslında bu konu için açılmış bir discord sunucusu var ama buradan link atmak yasak mı bilmiyorum. Örnek bir kaç tane fotoğraf koydum. Hepsi ortalama 15k puan civarına yapılıyor.
Bu tarz yüzlerce var.

1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png 10.png 11.png 12.jpg Ekran görüntüsü 2025-12-13 001818.png image.png

Discord linkini bana bir şekild atabilir misin hocam?

Steam'den puanını kullanarak Dying Light şeffaf tema alabilirsin 10k puan ile. Biraz hava katar.
Ya da güzel bir vitrin oluşturabilirsin.

Sadece Dying Light da mı oluyor o?

Evet hocam ya öyle bir şey yapmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı