Profil linkim
Yaklaşık 23.000 puanım var neler yapabilirim sizce? Bu arada levelimi yaklaşık 35'e kadar çıkarmak istiyorum en hızlı hangi oyunlarımdan level kasılabilirim?
Profil linkim
Yaklaşık 23.000 puanım var neler yapabilirim sizce? Bu arada levelimi yaklaşık 35'e kadar çıkarmak istiyorum en hızlı hangi oyunlarımdan level kasılabilirim?
Profil linkim
Profil linkim
Profil linkim
Steam'den puanını kullanarak Dying Light özel profil alabilirsin 10k puan ile. Arka planı full saydam yapıyor biraz hava katar.
Ya da güzel bir vitrin oluşturabilirsin.
Hocam aslında bu konu için açılmış bir discord sunucusu var ama buradan link atmak yasak mı bilmiyorum. Örnek bir kaç tane fotoğraf koydum. Hepsi ortalama 15k puan civarına yapılıyor.
Bu tarz yüzlerce var.
Hocam aslında bu konu için açılmış bir Discord sunucusu var ama buradan link atmak yasak mı bilmiyorum. Örnek birkaç tane fotoğraf koydum. Hepsi ortalama 15k puan civarına yapılıyor.
Bu tarz yüzlerce var.