C cafg Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Dün 00:29 #11 sm0w dedi: Discord linkini bana bir şekild atabilir misin hocam? Sadece Dying Light da mı oluyor o? Genişletmek için tıkla... Hocam burada dm özelliği yok. Resimlerin bazılarında gözüküyor aslında dc linki.
sm0w dedi: Discord linkini bana bir şekild atabilir misin hocam? Sadece Dying Light da mı oluyor o? Genişletmek için tıkla... Hocam burada dm özelliği yok. Resimlerin bazılarında gözüküyor aslında dc linki.
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 410 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:31 #12 cafg dedi: Hocam burada dm özelliği yok. Resimlerin bazılarında gözüküyor aslında dc linki. Genişletmek için tıkla... Göremedim
cafg dedi: Hocam burada dm özelliği yok. Resimlerin bazılarında gözüküyor aslında dc linki. Genişletmek için tıkla... Göremedim
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 779 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:36 #13 Arkadaki gifi daha canlı birşey koyarsan daha güzel gözükür sönük kalmış bence. Steam Community :: 𝐀𝐫𝐝𝐚 ːlabyphoenixːːlabyphoenixː 𝐍𝐞 𝐦𝐮𝐭𝐥𝐮 𝐓𝐮̈𝐫𝐤𝐮̈𝐦 𝐝𝐢𝐲𝐞𝐧𝐞 𐱅𐰇𐰼𐰰 steamcommunity.com
Arkadaki gifi daha canlı birşey koyarsan daha güzel gözükür sönük kalmış bence. Steam Community :: 𝐀𝐫𝐝𝐚 ːlabyphoenixːːlabyphoenixː 𝐍𝐞 𝐦𝐮𝐭𝐥𝐮 𝐓𝐮̈𝐫𝐤𝐮̈𝐦 𝐝𝐢𝐲𝐞𝐧𝐞 𐱅𐰇𐰼𐰰 steamcommunity.com
C cafg Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Dün 00:43 #14 sm0w dedi: Göremedim Genişletmek için tıkla... 2. resimde nicknamein altında..
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.513 Çözümler 18 Yer Batman Dün 00:46 #15 Arka planı şeffaf yapmanızı öneririm bunun için bu oyun profilini alabilirsiniz, sonradan arka plan ve çerçeveyi değiştirebilirsiniz. https://store.steampowered.com/points/shop/c/profilebundles/reward/335173 sm0w dedi: Sadece Dying Light da mı oluyor o? Genişletmek için tıkla... Dying Light 2 ve Dragon Age (Solas).
Arka planı şeffaf yapmanızı öneririm bunun için bu oyun profilini alabilirsiniz, sonradan arka plan ve çerçeveyi değiştirebilirsiniz. https://store.steampowered.com/points/shop/c/profilebundles/reward/335173 sm0w dedi: Sadece Dying Light da mı oluyor o? Genişletmek için tıkla... Dying Light 2 ve Dragon Age (Solas).