Steam'de satın aldığın şeffaf profil teması tüm profilin için geçerli olur, yalnızca bir oyuna özel değil.Peki onu aldığım zaman diğer yaptığım arka planlar içinde oluyor mu yoksa sadece Dying Light içni mi geçerli?
Steam'de şeffaf profil arka planı için "Steam Point Shop"tan özel bir profil tema satın alman gerekiyor.Arkadaşlar ben bir Steam kullanıcısının profiline baktım profildeki her yer saydamdı, gözükebiliyordu fazla yer kaplamadan. Onun kullandığı arka planı aldım fakat bende aynısı olmadı bunun çözümü nedir?
Eki Görüntüle 2555908
Eki Görüntüle 2555910
Steam'de şeffaf profil arka planı için "Steam point shop"tan özel bir profil tema satın alman gerekiyor.
Steam'de satın aldığın şeffaf profil teması tüm profilin için geçerli olur, yalnızca bir oyuna özel değil.Peki onu aldığım zaman diğer yaptığım arka planlar içinde oluyor mu yoksa sadece Dying Light içni mi geçerli?
Steam'de satın aldığın şeffaf profil teması tüm profilin için geçerli olur, yalnızca bir oyuna özel değil.
Çözüldü yapabilirsiniz aslındaHerkes Dying Light için örnek veriyor da o yüzden sordum. Sağ olasın iyi günler.
Çözüldü yapabilirsiniz aslında![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.