Steam Profil nasıl simsiyah yapılır?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, merhaba. Bana nasıl yapacağım konusunda yardım eder misiniz? Profilde Batman var ve ona uyumlu olursa sevinirim. Tema şeffaf olur, olmaz orası önemli değil ancak siyah olmalı. Arka plan da dümdüz siyah veya Batman tarzı bir şey olursa güzel olur. Pazardan veya Puan dükkanından önerilerinize açığım.

Dying Light 2 oyun profili alın 10k puana sonra siyah arka planlardan alın ama size pahalıya patlar siyah arka plan.

Dying Light 2 oyun profili alın 10k puana sonra siyah arka planlardan alın ama size pahalıya patlar siyah arka plan.
Hocam ben de önceden açılmış konulara baktım da 10K puan yok bende maalesef. Mecbur biriktirmek lazım.

Siyah arka planlar ortalama ne kadardır?

Kendi profilimi 7-8 ay önce dediğiniz gibi simsiyah tarzda yapmıştım, o zamandan beri de öyle kullanıyorum. Bunun gibi bir şey mi istiyorsunuz?

Kullandığım öğeler bunlar;

Siyah arka planı puan dükkanından almak için oyuna sahip olup en az 2 saat oynama süresini doldurmanız gerekiyor. Topluluk pazarından da alabilirsiniz dilerseniz:

Son düzenleme:
Hocam arka planı hallettim. Batman Arkham Knights'dan bir tane arka plan aldım ucuza. Güzel durdu.

Diğer ögelerden de profil çerçevesini çok beğendim. Biraz daha puan biriktirip alabilirim. Dying Light 2 paketi de şeffaf yapmak için güzel ama 10K puanın yanına bile yaklaşamıyorum ben. Küçük profil de şuanlık gerekli değil. Teşekkür ederim. Puan biriktirip çerçeveyi alacağım. Eğer bir gün 10K puanım da olursa Dying Light paketi alırım. Ya da bu paket yerine daha ucuza bir alternatif var mıdır?

Daha ucuz bir alternatif bulamadım maalesef tam siyah profil için.

Carrion oyun profili var, Dying Light 2 profili gibi şeffaf değil direkt siyah ama yine 10 bin puan.

Puan konusunda kendiniz harcama yapıp biriktirmek yerine GameSatış, İtemsatış vs. gibi yerlerden direkt Steam puanı satın alabilirsiniz. Profilinize ödül şeklinde yolluyorlar ve 14 gün sonra verilen ödüllerin üçte biri sizin puan bakiyenize yansıyor. Daha uyguna denk geliyor.

Puan konusunda kendiniz harcama yapıp biriktirmek yerine GameSatış, İtemsatış vs. gibi yerlerden direkt Steam puanı satın alabilirsiniz.
Hocam güvenilirdir değil mi? Bildiğim kadarıyla üyeler kendisi ürün koyup satıyorlar. Dolandırıcı çıkma ihtimali var mıdır?

Hocam güvenilirdir değil mi? Bildiğim kadarıyla üyeler kendisi ürün koyup satıyorlar. Dolandırıcı çıkma ihtimali var mıdır?

Güvenilir. Teslim aldığınızı onaylamadığınız sürece ürün/hizmet ücreti satıcıya iletilmiyor diye biliyorum, olmadı canlı destek ile çözersiniz. Aracı siteler bu konuda riskleri sıfıra indiriyor diyebilirim.

Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için. Biraz uğraşayım o zaman. Keşke level basmak için harcadığım parayı profili güzelleştirmeye harcasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…