İyi güzelde yalnız o logoya o yazı hiç yakışmamış font falan uydurabilirsen birde logoya uyumlu renkler tercih edersen güzel olur samimi olarak söylüyorum buradaki arkadaşlara fazla itibar etme zamanla kendini geliştirdikçe bu konuda ustalaşırsın. Birde seçtiğin arkaplanın kalitesi düşük kalmış yükseltebilirsen iyi olur.
Ne iyi ne kötü. Orta. Eğer böyle profil fotoğrafları yapmak istiyorsan (düzenle vb.) canva kullanabilirsin. Ben de canva kullanıyorum ve canva iyi işler çıkarıyor.
Ne iyi ne kötü. Orta. Eğer böyle profil fotoğrafları yapmak istiyorsan (düzenle vb.) Canva kullanabilirsin. Ben de canva kullanıyorum ve canva iyi işler çıkarıyor.
Ne iyi ne kötü. Orta. Eğer böyle profil fotoğrafları yapmak istiyorsan (düzenle vb.) Canva kullanabilirsin. Ben de canva kullanıyorum ve canva iyi işler çıkarıyor.
Kişiden kişiye değişiyor ben kişisel zevklere dayanmadan konuşuyorum. Çünkü ergenlik zamanlarımda bende bu işleri yaptım telefonda amatörce sonra bilgisayara geçince amatörün üst seviyesinde logo, thumbnail tasarımları yapmışımdır. O dönem YouTube kanalı bile açmıştım.
Çok güncel halini bilemiyorum ama tabii ki sağladığı kolaylık dijital fotoğrafçılıktan anlamayan biri için eğitici yararlı bir uygulama. Paralı olmasa güzel olurdu.
Yani eksiğim nedir, arka plan fotoğrafının yazı ile rengi mi uyumsuz? Yazının fontunu ve boyutunu mu değiştirmem lazım? Görsele çeşitli öğeler mi eklemem lazım?