Profil resminizin hikayesi

• Sucuklu yumurta ramazan sofralarımızın vazgeçilmez tadımlık lezzetlerden biridir.
  • İnce dilimlenmiş 10-15 dilim sucuğu 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ilave edilmiş bir tavada kızartın.
  • 2 yumurtayı kırıp çırpmadan ilave edin. Kapağını kapatmadan 1-2 dakika pişirin.
  • Ateşten alıp 1 tutam tuz ve istediğiniz baharatla tatlandırın. Sıcak servis yapın.

Mervyn bir kitap da şair'in kendi lakaplarından bir isimdir. Resim de Mervyn'in baş harfi olan M harfidir.

Yer: Santiago bernabeu
Maç boyunca bir ton tekme, tokat yiyen ve dudağı patlayan Leo.
Bir elinde kanlı peçete, dakika 90 ceza sahasının yayından köşeye plaseyi bırakıyor. Bu gol ile maç 2-3 olurken, bu gol Leo'nun kariyerindeki 500. Gol. Ve bana göre spor tarihinin en ikonik anı olan, gol sevincini yapıyor. Tüm her şey duruyor ve Leo o formayı tek elle tutarken kas katı kesiliyor.

Muhabbet kuşlarını sevdiğim için bu profil resmini koydum.

@Delusion
Kendisi bilmez ama onun fotoğrafı bana bayağı sempatik gelmişti, Google üzerinde arattığımda bu profil fotoğrafını buldum ve hoş , sempatik geldiği için yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…