KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.049 Çözümler 11 20 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gözüken, Steam profil sayfamızda olan rozetler sekmesini nasıl kaldırabiliriz? Bir kodu veya yöntemi var mı?
Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gözüken, Steam profil sayfamızda olan rozetler sekmesini nasıl kaldırabiliriz? Bir kodu veya yöntemi var mı?
Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Kaldırılmıyor diye biliyorum.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.020 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #3 KenanBulutE dedi: Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gözüken, Steam profil sayfamızda olan rozetler sekmesini nasıl kaldırabiliriz? Bir kodu veya yöntemi var mı? Eki Görüntüle 2539189 Genişletmek için tıkla... Kaldırılmıyor ama sizin seçtiğinizi öne çıkarabiliyorsunuz galiba. 1 tane favori secebiliyormuşsun.
KenanBulutE dedi: Merhaba arkadaşlar, fotoğrafta gözüken, Steam profil sayfamızda olan rozetler sekmesini nasıl kaldırabiliriz? Bir kodu veya yöntemi var mı? Eki Görüntüle 2539189 Genişletmek için tıkla... Kaldırılmıyor ama sizin seçtiğinizi öne çıkarabiliyorsunuz galiba. 1 tane favori secebiliyormuşsun.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.049 Çözümler 11 20 Temmuz 2025 #4 DaisakuKuze dedi: Kaldırılmıyor ama sizin seçtiğinizi öne çıkarabiliyorsunuz galiba. 1 tane favori secebiliyormuşsun. Genişletmek için tıkla... Seçtiğim rozeri kod vasıtasıyla kaldırdım, şimdi şu rozetleri de kaldırabilsem görüntü açısından çok iyi olacak.
DaisakuKuze dedi: Kaldırılmıyor ama sizin seçtiğinizi öne çıkarabiliyorsunuz galiba. 1 tane favori secebiliyormuşsun. Genişletmek için tıkla... Seçtiğim rozeri kod vasıtasıyla kaldırdım, şimdi şu rozetleri de kaldırabilsem görüntü açısından çok iyi olacak.
Eurodyne Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #5 KenanBulutE dedi: Seçtiğim rozeri kod vasıtasıyla kaldırdım, şimdi şu rozetleri de kaldırabilsem görüntü açısından çok iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Yaparsan bana da anlatır mısın?
KenanBulutE dedi: Seçtiğim rozeri kod vasıtasıyla kaldırdım, şimdi şu rozetleri de kaldırabilsem görüntü açısından çok iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Yaparsan bana da anlatır mısın?
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.049 Çözümler 11 20 Temmuz 2025 #6 Eurodyne dedi: Yaparsan bana da anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Maalesef herhangi bir yöntemini bulamadım, eğer profil süslüyorsanız belki profil rengine göre rozet yapabilirsiniz, nasıl çalışır bilmem aklıma şimdi geldi. Siyah profil yaptım, rozetler çok çirkin duruyor
Eurodyne dedi: Yaparsan bana da anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Maalesef herhangi bir yöntemini bulamadım, eğer profil süslüyorsanız belki profil rengine göre rozet yapabilirsiniz, nasıl çalışır bilmem aklıma şimdi geldi. Siyah profil yaptım, rozetler çok çirkin duruyor
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.689 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #7 Eğer sergilenen rozeti kaldırmak istiyorsan işe yarayan bir yöntem var.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.521 Çözümler 41 Yer Edinburgh 23 Temmuz 2025 #8 Maalesef kaldırmazsın ve merak ettim neden kaldırmak istiyorsun?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.020 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #9 Andy deufresne dedi: Maalesef kaldırmazsın ve merak ettim neden kaldırmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Görüntüyü bozduğunu yazmıştı konu sahibi.
Andy deufresne dedi: Maalesef kaldırmazsın ve merak ettim neden kaldırmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Görüntüyü bozduğunu yazmıştı konu sahibi.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.521 Çözümler 41 Yer Edinburgh 23 Temmuz 2025 #10 DaisakuKuze dedi: Görüntüyü bozduğunu yazmıştı konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Görmemişim pardon.
DaisakuKuze dedi: Görüntüyü bozduğunu yazmıştı konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Görmemişim pardon.