Steam Profil yorumu nedeniyle yasaklanmak

Naim Kara

Kilopat
Steam hesabımda olan CS2 skinimi farklı bir siteden satışa çıkarmıştım alıcı çıktı, kendisine takas teklifi gönderdim aradan yarım saat geçtikten sonra teklifi kabul etmesi için profiline.
"Sa M4A1s teklifini kabul et alacaksan almicaksan bir daha pazara koyayım" diye bir yorum gönderdim aradan 10 dakika geçtikten sonra Steam'den şöyle bir hesap bildirimi aldım;

This account has been locked for posting or upvoting suspicious content on Steam.​

When content on Steam is classified as suspicious, an account that posted or upvoted the content is locked so that the account owner can secure their account, email, and Computer.

Suspicious content posted or upvoted by this account:​

Sa M4A1s teklifini kabul et alacaksan almicaksan bir daha pazara koyayım.
The account will have restricted functionality until you've contacted Steam Support. Interacting in the community, trading, using the market, making changes to the account, and playing on VAC-secured servers will all be unavailable in the meantime.

Destek ekibine dolandırıcı olmadığım hakkında açıklama yapıp olayın aslını anlattım olumlu geri dönüş alır mıyım?

Steam'de artık yapay zeka entegrasyonu var. Her türlü profil yorumu, özel mesaj süzgeçten geçiyor. Yorum yaparken çok dikkatli düşünün. Yapay zeka anlamaz şakasına bile olsa banı atar geçer.
1742838982097.png

Hocam böyle bir kepazelik olamaz dolandırıcı mıyım ben bu oyuna para yatırdım saatlerimi harcadım hakkımı nasıl arayacağım bunlara karşı bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı