MaedhrosII Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Bakın burada 29 ama ben 32 oyun bitirdim nasıl düzeltirim?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.184 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 14 Nisan 2025 #2 Ücretsiz veya steamden kaldırılmış oyunlar profilde gözükmez bu sebeple olabilir, bitirdiğiniz diğer oyunlar bu söylediğim kapsamda olabilir.
Ücretsiz veya steamden kaldırılmış oyunlar profilde gözükmez bu sebeple olabilir, bitirdiğiniz diğer oyunlar bu söylediğim kapsamda olabilir.
Dragonborn Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 395 Çözümler 5 14 Nisan 2025 #3 Muhtemelen bazı oyunlar Profil Özellikleri Sınırlı şeklindedir. Bu tip oyunlar gözükmez.
MaedhrosII Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 CS Relboron dedi: Ücretsiz veya steamden kaldırılmış oyunlar profilde gözükmez bu sebeple olabilir, bitirdiğiniz diğer oyunlar bu söylediğim kapsamda olabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 tane ücretsiz oyunumun olduğu ve 3 tanesinin sayılmadığını görüyorum oyunların hepside steam mağazasında mevcut Dragonborn dedi: Eki Görüntüle 2470075 Muhtemelen bazı oyunlar Profil Özellikleri Sınırlı şeklindedir. Bu tip oyunlar gözükmez. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler bir bakayım. Dragonborn dedi: Eki Görüntüle 2470075 Muhtemelen bazı oyunlar Profil Özellikleri Sınırlı şeklindedir. Bu tip oyunlar gözükmez. Genişletmek için tıkla... bunu nereden öğrenebilirim?
CS Relboron dedi: Ücretsiz veya steamden kaldırılmış oyunlar profilde gözükmez bu sebeple olabilir, bitirdiğiniz diğer oyunlar bu söylediğim kapsamda olabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 tane ücretsiz oyunumun olduğu ve 3 tanesinin sayılmadığını görüyorum oyunların hepside steam mağazasında mevcut Dragonborn dedi: Eki Görüntüle 2470075 Muhtemelen bazı oyunlar Profil Özellikleri Sınırlı şeklindedir. Bu tip oyunlar gözükmez. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler bir bakayım. Dragonborn dedi: Eki Görüntüle 2470075 Muhtemelen bazı oyunlar Profil Özellikleri Sınırlı şeklindedir. Bu tip oyunlar gözükmez. Genişletmek için tıkla... bunu nereden öğrenebilirim?
Dragonborn Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 395 Çözümler 5 14 Nisan 2025 #5 MaedhrosII dedi: Böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 tane ücretsiz oyunumun olduğu ve 3 tanesinin sayılmadığını görüyorum oyunların hepside steam mağazasında mevcut Teşşekürler bir bakayım. bunu nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Full başarım yaptığınız oyunların mağaza sayfalarına tek tek bakarak. Sağda oyununun özelliklerinin sırayla yazdığı (Tek Oyunculu, Steam Başarımları, Steam Koleksiyon Kartları vs.) sütunda yazar Profil Özellikleri Sınırlı şeklinde.
MaedhrosII dedi: Böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü 8 tane ücretsiz oyunumun olduğu ve 3 tanesinin sayılmadığını görüyorum oyunların hepside steam mağazasında mevcut Teşşekürler bir bakayım. bunu nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Full başarım yaptığınız oyunların mağaza sayfalarına tek tek bakarak. Sağda oyununun özelliklerinin sırayla yazdığı (Tek Oyunculu, Steam Başarımları, Steam Koleksiyon Kartları vs.) sütunda yazar Profil Özellikleri Sınırlı şeklinde.
Kararsızım1 Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 272 Çözümler 2 14 Nisan 2025 #6 MaedhrosII dedi: bunu nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun Steam mağazasında sağ tarafta özelliklerin yazdığı bir kısımda en altta olur genelde.
MaedhrosII dedi: bunu nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun Steam mağazasında sağ tarafta özelliklerin yazdığı bir kısımda en altta olur genelde.
MaedhrosII Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #7 Hepinize teşekkür ederim buldum o 3 oyunu sağlıklı günler