Steam Profile neler yapılabilir?

Merhaba, Steam profilime neler yapmamı önerirsiniz? Bazen böyle güzel gifler ile sevdikleri oyunlardan sahneleri paylaşabiliyorlar, bunları yapmak için hep heveslenmişimdir ancak nasıl yapıldığını hiç bulamamışımdır. Ekstra olarak rozetleri kaldırmak istiyorum çünkü profilimde çok kötü şekilde sırıtıyorlar. Bunlar şu anlık yapmak istediğim ancak nasıl yapacağım hakkında bilgimin olmadığı şeylerdir. Sizlerin önerisi nelerdir?

Benim profilim: https://steamcommunity.com/id/harryIsTaken/

1683564821481.png

Buradan istersen atölye öğeleri bakabilirsin ücretle özel yapanlarda var Burası tasarım grubu yapılış rehberleri filan var içinde son olarak Buradan profillere bakarak esinlenebilirsin bayağı güzel profiller var.

Komikmiş.

Hayır.
Profiline son yorum yapan arkadaş satıyormuş da bende ekledim demin almayı düşünüyorum vitrin vs için

@hasancobanogly Hocam ''K.A.F.K.A'' siz iseniz profilinize göz attım çok güzel.

Bahsettiğim GIF budur.
Eki Görüntüle 1771635
Benim o ekle paylaşanları atayım sana

Buradan istersen atölye öğeleri bakabilirsin ücretle özel yapanlarda var Burası tasarım grubu yapılış rehberleri filan var içinde son olarak Buradan profillere bakarak esinlenebilirsin bayağı güzel profiller var.

Profiline son yorum yapan arkadaş satıyormuş da bende ekledim demin almayı düşünüyorum vitrin vs için
Çok teşekkür ederim. Aradığım en önemli şeyleri paylaştınız benimle. Öbür önerileri de dikkate alacağım.

Benim o ekle paylaşanları atayım sana
İsteiğinizi kabul ettim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı